3 Ραντεβού για να πάρετε την μαμά σας!

01 Μαΐου 2017

Η Μέρα της Μητέρας είναι η μέρα του χρόνου, που δείχνουμε στην μαμά μας, πόσο πολύ την αγαπούμε και εκτιμούμε για όλα όσα έχει κάνει για μας. Εξάλλου, οι μητέρες μας είναι πάντα δίπλα μας και για αυτό, εκείνη τη μέρα είναι η σειρά μας, να την κάνουμε να νιώσει ξεχωριστή. Αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι ακόμα, έχουμε σκεφτεί κάποιες τέλειες ιδέες για ραντεβού με… την μητέρα σας.

 

Μανικιούρ και πεντικιούρ

 

mommanipedi

 

Ένα ραντεβού για μανικιούρ και πεντικιούρ, είναι κάτι που μπορείτε να πάρετε την μητέρα σας και να το ευχαριστηθεί! Αν και είναι υπέροχο δώρο για κάθε μέρα της χρονιάς, ειδικά τη Μέρα της Μητέρας, είναι ιδανικό, αφού θα προετοιμαστεί για την πρώτη της μέρα στην παραλία ή για τις πρώτες βόλτες. Είναι πάντα διασκεδαστικό να περιποιείστε τον εαυτό σας και ακόμα καλύτερα όταν το κάνετε με την Μαμά!

 

Κηπουρική μαζί

 

gardenmom

 

Το να κάνετε κηπουρική με την μαμά, είναι ένα ραντεβού τετ α τετ ή κάτι που μπορείτε να κάνετε όλη η οικογένεια μαζί. Όλες οι μητέρες, θέλουν να έχουν ένα ανθισμένο κήπο γεμάτο με τα αγαπημένα τους λουλούδια. Έτσι, είναι υποχρέωση μας να τους τον προσφέρουμε. Πριν το ραντεβού σας, βεβαιωθείτε πως έχετε όλα τα απαραίτητα ( εργαλεία, χώμα κλπ.). Ακολούθως πάρτε την μαμά σας σε ένα ανθοπωλείο και αγοράστε μαζί τα αγαπημένα της λουλούδια (αν γνωρίζετε από πριν ποια είναι, ακόμα καλύτερα – θα την εκπλήξετε!). Μετά βοηθήστε την να φυτέψει την όασή της. Έτσι, αυτή η μέρα θα διαρκέσει περισσότερο, αφού κάθε φορά που η μαμά σας, θα κοιτάει τον κήπο της, θα αναπολεί τις στιγμές που περάσατε μαζί φτιάχνοντας τον.

 

Σπιτικό…happy hour!

 

happyhourmom

 

Καλά διαβάσετε! Αντί να πάτε με τους φίλους σας για happy hour αυτή τη βδομάδα, πάρτε τα ποτά στο πατρικό σας και κάντε happy hour με την καλύτερή σας φιλενάδα, τη μαμά σας! Η μαμά σας θα είναι φίλη σας για πάντα, ένα άτομο στο οποίο μπορείτε να εκμυστηρεύεστε τα πάντα, που μπορείτε να περάσετε διασκεδαστικές στιγμές και που πάντα θα μαθαίνετε από αυτό. Το Happy Hour θα σας φέρει πιο κοντά, ιδιαίτερα όταν φτιάξετε τα ποτά σας μαζί. Αν δεν είστε σίγουροι τι θα ετοιμάσετε, δοκιμάστε τα νόστιμα σπιτικά μας cocktail όπως το Cherry Liqueur, την Υγιεινή Ginger Beer ή τα απολαυστικά μας Bourbon Sour!

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές