4 ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ SUMMER HACKS ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

11 Αυγούστου 2022

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο βίντεο με διάφορα life hacks και προτάσεις για να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας με… καθημερινά αντικείμενα. Αν είσαι φαν αυτών βίντεο, όπως είμαστε και εμείς, θα ξέρετε πλέον πως πολλά από αυτά «γράφουν» ωραία στην κάμερα, αλλά στην πράξη δεν μας βοηθούν ιδιαίτερα. Γι’ αυτό το λόγο, μαζέψαμε μερικά από τα πιο viral hacks που θεωρήσαμε πως θα μας βοηθούσαν το καλοκαίρι… και τα τεστάραμε! 

Πιο κάτω τα 4 δοκιμασμένα και αγαπημένα μας #summerhacks που συστήνουμε να δοκιμάσεις και εσύ με την πρώτη ευκαιρία!

1) Οι πιο τέλειες φέτες καρπουζιού… κομμένες με οδοντικό νήμα. Αυτό προτείνει μια τικ τοκ user, η οποία κόβει το καρπούζι σε τεταρτάκια (εμείς το κόψαμε σε περισσότερα κομμάτια γιατί το κυπριακό καρπούζι είναι large) και ακολούθως τοποθετεί ένα το νήμα μεταξύ σάρκας και φλούδας. Με ένα γρήγορο πέρασμα τα διαχωρίζει και μετά απλά κόβει το φρούτο σε τέλειες φέτες. 
Το δοκιμάσαμε και δουλεύει τέλεια. Φροντίστε μόνο να μην έχει γεύση μέντας το νήμα. 

2) Θες να χρησιμοποιήσεις το βούτυρο, αλλά είναι σκληρό σαν πλάκα όταν το βγάλεις από το ψυγείο; Απλά τρίψε την «πλάκα» σε ένα μπολ, όπως θα έκανες με το τυρί. Το τριμμένο βούτυρο θα μαλακώσει και θα λιώσει πολύ γρήγορα, ενώ το υπόλοιπο παραμένει άθικτο. 
Το συγκεκριμένο hack το δοκιμάσαμε από την πρώτη στιγμή που το είδαμε σε ένα τυχαίο google search και ενθουσιαστήκαμε πολύ. Τώρα τα καλοκαιρινά σάντουιτς φτιάχνονται όπως τρώγονται… σε χρόνο μηδέν.  

3)  Για sand-free πόδια, χρησιμοποιούμε πούδρα! #OhYes! Βάζουμε αρκετό ταλκ στα πόδια όταν είμαστε έτοιμοι να φύγουμε από την παραλία, τρίβουμε καλά μέχρι να απορροφήσει η πούδρα την υγρασία και η πετσέτα θα απομακρύνει την άμμο με 1-2 περάσματα. 
Αυτό το hack ήρθε συστημένο και το δοκιμάσαμε πολύ πρόσφατα. Πλέον στην beach bag μας θα βρίσκεις πάντα κι ένα baby powder! 

4) Ο ύπνος είναι απόλαυση αλλά η ζέστη δε σας αφήνει να ξεκουραστείτε τα βράδια; Η λύση είναι πολύ απλή! Τοποθετήστε το μαξιλάρι σας μέσα στο θάλαμο του ψυγείου για 10 λεπτάκια! Κι αν ο θάλαμος είναι full με καλοκαιρινές λιχουδιές, τότε δεν έχετε παρά να βάλετε μέσα μόνο τη θήκη του μαξιλαριού. Θα έχει μια υπέροχη δροσερή θερμοκρασία κι εσείς θα αποκοιμηθείτε πριν προλάβει καν να ξεπαγώσει!

#Seriously, αν δεν το κατάλαβες ακόμη… είμαστε πάντα δίπλα σου. Ειδικά στους 40 και βάλε. 

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές