Για ένα συγυρισμένο μπάνιο

13 Νοεμβρίου 2020

Τοποθετήστε ράγες πάνω από την πόρτα

Οι μικρές σκαλίτσες υπάρχουν για ένα λόγο. Προσθέστε ένα ράφι πάνω από την πόρτα σας για να αποθηκεύσετε αντικείμενα που δεν χρειάζεστε καθημερινά, όπως επιπλέον πετσέτες.

Δημιουργείστε αποθηκευτικό χώρο κάτω από το νεροχύτη

Αν έχετε εγκαταστήσει ένα νεροχύτη μόνο του, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το χώρο από κάτω. Μετρήστε το χώρο και αγοράστε μεταλλικά ή ξύλινα ράφια που θα χρησιμοποιήσετε ως αποθηκευτικό χώρο για πετσέτες, καλλυντικά και οτιδήποτε άλλο είναι αρκετά όμορφο ώστε να φαίνεται.

Τοποθετήστε διάφανα ράφια

Αν θέλετε να φαίνονται τα περίτεχνα μπουκάλια αρωμάτων σας, οι ακριβές κρέμες σώματος και χεριών, και vintage μπουκάλια όπου αποθηκεύετε τα ξυλάκια για τα αυτιά, τότε τοποθετήστε τα σε ένα σετ από διάφανα ράφια. Θα μοιάζει με ένα παραδοσιακό ντουλαπάκι του μπάνιου αλλά στο πιο όμορφο.

Δημιουργήστε αποθηκευτικό χώρο πάνω από την τουαλέτα

Τοποθετήστε όλα όσα χρειάζεστε καθημερινά - πετσέτες, χαρτί υγείας κλπ. - κάπου που να έχετε εύκολη πρόσβαση. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε αν προσθέσετε ένα σετ από 2-3 ράφια πάνω από την τουαλέτα. Βεβαιωθείτε όμως ότι είναι τοποθετημένα αρκετά ψηλά ώστε να μην χτυπήσετε το κεφάλι σας.

Χρησιμοποιήστε διαχωριστικά συρταριών

Υπάρχουν τόσα πολλά μικρά αντικείμενα που μπορούν να χαθούν στα συρτάρια μπάνιου! Τοποθετήστε διαχωριστικά για να βρίσκετε πιο γρήγορα και πιο εύκολα αυτό που ψάχνετε. Τα ακρυλικά διαχωριστικά συρταριών διατηρούν τα πράγματα τακτοποιημένα και διατηρούν το χώρο ανοιχτό και ευάερο. Αποθηκεύστε παρόμοια αντικείμενα μαζί, ώστε να ξέρετε πού να βρείτε τα πάντα (και πού να τα τοποθετήσετε πίσω!)

Διαχειριστείτε τα προϊόντα περιποίησης

Πολλοί από εμάς έχουμε πολλά δείγματα και σετ μπάνιου, αλλά πόσο πραγματικά τα χρησιμοποιούμε; Αυτά τείνουν να ξεχνιούνται, να σκονίζονται και τις περισσότερες φορές να λήξουν. Οπότε είναι καλό να κάνετε μια παρα πολύ εκκαθάριση και να συγυρίσετε στα ράφια σας μόνο ότι χρησιμοποιείτε.

 
facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές