Πώς πρέπει να παρακολουθήσετε τη φετινή Eurovision

06 Μαΐου 2017

Πλησιάζουν αυτές οι μέρες του χρόνου πάλι – οι μέρες της Eurovision! Αν παρακολουθείτε την διοργάνωση, επειδή σας αρέσουν οι διαγωνισμοί, η μουσική ή απλά η διασκέδαση, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να προετοιμαστείτε, ώστε εσείς και η παρέα σας να μπείτε αμέσως στο πνεύμα της Eurovision 2017!

 

Σνακ! ( Στο φουλ!)

 

stofull

 

Είτε παρακολουθείτε ένα φιλμ, μια τηλεοπτική σειρά, ή την αγαπημένη σας Eurovision, η εμπειρία δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς σνακ, φίλους και…άδεια στομάχια! Πριν χαλαρώσετε στον καναπέ, βεβαιωθείτε πως έχετε προμηθευτεί ή έχετε φτιάξει τα αγαπημένα σας τσιμπήματα! Χρειάζεστε κάποιες εισηγήσεις; Δοκιμάστε να φτιάξετε οποιοδήποτε από αυτά τα 4 πολύ νόστιμα σνακ!

 

Βάλτε στοιχήματα με τους φίλους σας!

 

betseurovision

 

Όχι με λεφτά – αλλά απλά για την πλάκα! Και αν πρέπει να στοιχηματίσετε με «νόμισμα», χρησιμοποιείστε σοκολάτες ή καραμέλες! Βάζοντας φιλικά στοιχήματα με τους φίλους σας, θα σας μπάσει στο φυσικά ανταγωνιστικό κλίμα της Eurovision. Είναι εξάλλου, ένας διαγωνισμός! Είναι επίσης και ένας διασκεδαστικός τρόπος να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα και κρατάτε το σκορ.

 

Οργανώστε ένα διεθνές πάρτι!

 

TV

 

Αν έχετε φίλους από διάφορες χώρες, αυτή η εισήγηση σας αφορά. Η Eurovision, είναι εξάλλου μια διοργάνωση που φέρνει τις διάφορες κουλτούρες της Ευρώπης κοντά. Τι πιο ιδανικό, να μπείτε σε αυτό το κλίμα από το να οργανώσετε ένα πάρτι, με όλους τους διεθνείς φίλους σας! Θα απολαύσετε να παρακολουθείτε τον διαγωνισμό μαζί, να ανταγωνίζεστε, σε φιλικό επίπεδο και να γελάτε για τους βαθμούς που θα πάρει η χώρα του καθενός!

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές