9 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα σας βάλουν στο γιορτινό πνεύμα!

16 Δεκεμβρίου 2016

1. I wish it Could be Christmas Everyday

Καθαρόαιμο ροκ της δεκαετίας του ’70 από το συγκρότημα Wizzard, αυτό το τραγούδι που δεν πρέπει να λείπει από κανένα χριστουγεννιάτικο πάρτι

 

2.Santa Claus is Coming to Town

Πολλοί έχουν πει εκδοχές αυτού του αγαπημένου τραγουδιού, όμως το κλασικό είναι αυτό. Με τους Jackson 5 και τον μικρούλη τότε, Michael Jackson να είναι η κύρια φωνή, αυτό το τραγούδι είναι απλά υπέροχο.

 

3. White Christmas

Τα Χριστούγεννα αρχίζουν όταν παίξει αυτό στο ραδιόφωνο με την ατμοσφαιρική φωνή του Bing Crosby να μας μεταφέρει, έστω νοητά, σε ένα γιορτινό λευκό σκηνικό.

 

4. "Do They Know It's Christmas?"

Αυτό το χριστουγεννιάτικο τραγούδι, δεν ήταν τίποτε άλλο από μια αυθόρμητη ηχογράφηση που οργάνωσαν οι Bob Geldof και Midge Ure, με διάσημους βρετανούς ποπ σταρ, για να βοηθήσουν τα θύματα μιας αρρώστιας που έπληξε την Αιθιοπία.

 

5. Last Christmas

Κλασικό, αγαπημένο και κυκλοφόρησε την χρονιά που ήταν και το προηγούμενο τραγούδι στη λίστα μας. Οι Wham! (George Michael and Andrew Ridgeley) το ερμηνεύουν και κατάφεραν να το κάνουν ένα από τα κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ακόμα και αν μιλά για χωρισμό.  

 

6. Χριστούγεννα

Ναι και ένα ελληνικό στη λίστα μας! Η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει αυτό το χαρούμενο τραγούδι, αφιερωμένο στα Χριστούγεννα!

 

7. Rocking Around the Xmas Tree

Το πρωτοτραγούδησε η Brenda Lee το 1958 και αν και το είπαν πολλοί καλλιτέχνες από τότε , αυτή η εκδοχή είναι η αγαπημένη μας, ειδικά όταν στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

 

8. All I want for Christmas is you

τραγούδησε η Mariah Carey στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και θεωρείται πλέον από τα πιο κλασικά γιορτινά τραγούδια!

 

9. Wonderful Christmastime

Ο υπέροχος πρώην Beatle Paul McCartney μας βάζει στην κατάλληλη διάθεση για να μπούμε στο κλίμα για τα καλά, με το γλυκό αυτό χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

 

 

 

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές