3 ιδέες για δωράκια που μπορείτε να βάλετε στις Χριστουγεννιάτικες κάλτσες σας!

22 Δεκεμβρίου 2016

Ας γεμίσουμε την χριστουγεννιάτικη κάλτσα!

Σε προηγούμενο post σας δώσαμε ιδέα πώς να κατασκευάσετε τη δική σας κάλτσα που θα κρεμάσετε στο τζάκι. Τώρα θα σας δώσουμε 3 φανταστικές ιδέες για το περιεχόμενο τους!

 

Untitled-3-02.png

Ιδέα #1 «Let’s Relax

Μπορεί το πρόγραμμα των ημερών, να περιλαμβάνει πολλές εξόδους και οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά οι χαλαρές στιγμές στο σπίτι επιβάλλονται. Τι πιο ιδανικό από το να γεμίσετε την χριστουγεννιάτικη κάλτσα των αγαπημένων σας με καλούδια για τη χαλάρωση;

Πρώτα πρώτα θα βάλετε ένα set shower gel και body cream η butter, κατά προτίμηση με «ζεστά» αρώματα π.χ. βανίλια και κανέλα. Θα συμπληρώσετε με κρέμα απολέπισης. Εάν θέλετε να κάνετε ακόμα πιο προσωπικό το δώρο σας, δείτε το post στη σελίδα μας (21 Νοεμβρίου) όπου σας δείχνουμε πώς να φτιάξετε τη δική σας κρέμα απολέπισης. Η κάλτσα ακολούθως θα γεμίσει με αρωματικό κεράκι με αρώματα ιδανικά για χαλάρωση π.χ. λεβάντα, σετ μανικιούρ-πεντικιούρ, εάν ο παραλήπτης είναι γυναίκα και after shave κρέμα ένα ο παραλήπτης είναι άνδρας.

 

Untitled-3-03.png

Ιδέα #2 «Sweet Christmas»

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στους γλυκούς πειρασμούς! Εξάλλου το έχουν οι μέρες, τα γλυκά και οι σοκολάτες έχουν την τιμητική τους.

Γεμίστε μικρά γυάλινα βαζάκια με σοκολατάκια και τυλίξτε το πώμα με κόκκινη κορδέλα! Εάν είναι λάτρεις του καφέ, προσθέστε μέσα voucher από το αγαπημένο τους café ώστε να αγοράσουν καφέδες και τα αγαπημένα τους ροφήματα τα οποία που θα απολαύσουν με τα γλυκά τους! Επίσης εάν οι φίλοι/συγγενείς σας έχουν τζάκι, ένα σακουλάκι με marshmallow που θα ψηθούν στο τζάκι θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα! Συμπληρώστε την «γλυκιά» κάλτσα με μπαστουνάκια και καραμέλες βουτύρου που λιώνουν υπέροχα εάν τις απολαύσετε με ζεστά ροφήματα. Τέλος, τα βαζάκια με εκλεκτές μαρμελάδες και αλείμματα σοκολάτας  πάντα είναι μια υπέροχη προσθήκη στην χριστουγεννιάτικη κάλτσα!

 

Untitled-3-04.png

Ιδέα # «Cozy Xmas»

Βρισκόμαστε στα μέση του χειμώνα, οπότε ας γεμίσουμε την κάλτσα μας κατάλληλα!

Ένα σετ από σάρπα και γαντάκια, ιδανικά για την εκδρομή στο βουνό, θα ενθουσιάσει τον κάθε παραλήπτη. Για εκείνες τις νύκτες στον καναπέ, μπροστά από την τηλεόραση, μια κουβερτούλα από τσόχα είναι υπέροχη προσθήκη στην κάλτσα, το ίδιο και μια μικρή θερμοφόρα αλλά και πλεκτές χοντρές πολύχρωμες κάλτσες! Τι άλλο θυμίζει χειμώνα αλλά και Χριστούγεννα και θα ολοκληρώσει την ιδέα της κάλτσας; Ένα σακουλάκι κάστανα που θα ψηθούν στη φωτιά και θα πλημμυρίσει ο χώρος, «ζεστές» μυρωδιές!

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές