- 3/4 φλ. (200ml) ελαιόλαδο
- 1 φλ. (250ml) φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
- 1/3 φλ. (90ml) χαρουπόμελο
- 1/3 φλ. (85ml) νερό
- 1 κουταλάκι (5ml) εκχύλισμα βανίλιας
- 1 φλ. (230γρ.) ζάχαρη
- 2 κουταλιές (10γρ.) ξύσμα πορτοκαλιού
- 2 ½ φλ. (375γρ.) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (Self Raising)
- 1 κουταλάκι (8γρ.) μπέικιν πάουντερ
- ½ κουταλάκι (2γρ.) μαγειρική σόδα
- ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα