Για το σολομό
- 300 γρ. σολομό φιλέτο κομμένο σε κύβους
- 2 κλωναράκια φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ηλιέλαιο
- 1 σκ. τριμμένο σκόρδο
- Ξύσμα & χυμό από 1 μοσχολέμονο
Για τη σάλτσα
- 60 ml σόγια σως
- 40 ml mirin σως
- 20 ml sake
- 60 ml νερό
- 40 γρ. καστανή ζάχαρη
Για τη σαλάτα
- 1 αγγουράκι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 2 κ.σ. φύλλα κόλιανδρου
Για το γαρνίρισμα
- ½ κ.σ. λευκό σουσάμι