1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χαρουπόμελο, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το θυμάρι, το σκόρδο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το αλάτι και το πιπέρι.
2. Βάζουμε το κοτόπουλο στη μαρινάδα και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Βάζουμε το κοτόπουλο με τη μαρινάδα του σε ένα ταψί και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει καλά το κοτόπουλο.
4. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι και το ζουμί από το ταψί.