Γνωρίστε τις νέες Metro Trolley Bags!

08 Μαΐου 2018

Με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την προσφορά μίας νέας εμπειρίας ψωνίσματος, σας παρουσιάζουμε τις νέες METRO Trolley Bags, οι οποίες κάνουν την μεταφορά των προϊόντων πιο εύκολη, βολική και ευχάριστη.

Γιατί

Η επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα έχει κύριο σκοπό τον περιορισμό της χρήσης της πλαστικής σακούλας η οποία δεν ανακυκλώνεται αλλά πολυμερίζεται βλάπτοντας το περιβάλλον και τον ίδιο τον άνθρωπο.

Τα METRO με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την προσφορά μίας Νέας Εμπειρίας Ψωνίσματος, έφεραν τις METRO TROLLEY BAGS η οποίες κάνουν την μεταφορά των προϊόντων πιο εύκολη, βολική και ευχάριστη.

Πώς

Εφαρμόζουν και ανοίγουν τμηματικά μέσα στο καρότσι, δίνοντας την δυνατότητα να τοποθετούνται τα ψώνια συγυρισμένα και ανά κατηγορία. Σημειώστε πως διαθέτουν και ειδικό τμήμα για τα παγωμένα.

Πού θα τις βρείτε

Tiς METRO Trolley Bags, θα τις βρείτε στα ταμεία των υπεραγορών METRO στην απίστευτη τιμή των €14,50 για το σετ των τεσσάρων. Ο τρόπος που κάνετε τα ψώνια σας θα αλλάξει, θα γίνει πιο εύκολος και πιο πρακτικός και το κυριότερο, θα συμβάλετε με τον δικό σας τρόπο, στην προστασία της Γης!

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές