Ας ζεσταθούμε!

05 Νοεμβρίου 2019
linkedin
Μερίδες
4 μερίδες
prepTime
Χρόνος προετοιμασίας
15 λεπτά
totalTime
Συνολικός χρόνος
30 λεπτά
Υλικά

1 φιλέτο κατεψυγμένο μπακαλιάρο

4 φλ. ζωμό ψαριού

1 μέτρια πατάτα, καθαρισμένη, κομμένη σε κυβάκια

2 φλ. κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά

2 κ.σ. σάλτσα σάλσα

1 κ.γ. μαϊντανό

1 κ.γ.  κρεμμύδι σε σκόνη

1 φλ. κατεψυγμένες γαρίδες

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα μετρίου μεγέθους, βράζουμε το ζωμό. Ταυτόχρονα, πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια την πατάτα. Προσθέτουμε τα κυβάκια πατάτας στο ζωμό. Βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων ή βράζουμε σε άλλη κατσαρόλα, τα κατεψυγμένα λαχανικά για να ξεπαγώσουν και ακολούθως τα προσθέτουμε στο ζωμό. Προσθέτουμε την σάλτσα σάλσα, το μαϊντανό, τη σκόνη κρεμμυδιού και μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθούν οι πατάτες, περίπου 10 λεπτά, αναλόγως του μεγέθους της πατάτας. Βγάζουμε το ψάρι από τη συσκευασία του και ότι υγρό έχει απομείνει από το κατεψυγμένο ψάρι το προσθέτουμε στο ζωμό για επιπλέον γεύση.Κόβουμε το ψάρι σε κυβάκια περίπου 2 εκ. και το προσθέτουμε στο ζωμό. Βάζουμε τις γαρίδες στο φούρνο μικροκυμάτων για 1-2 λεπτά ή σε ζεστό νερό για να ξεπαγώσουν. Μόλις έχει ψηθεί το ψάρι, προσθέτουμε τις γαρίδες στην κατσαρόλα και τις αφήνουμε να ζεσταθούν. Προσοχή, δεν θέλουμε να παραψηθούν οι γαρίδες και το ψάρι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές