Πράσινη μακαρονάδα ,το τέλειο συνοδευτικό για το γιορτινό τραπεζι!

24 Δεκεμβρίου 2019
linkedin
Μερίδες
6 μερίδες)
prepTime
Χρόνος προετοιμασίας
10 λεπτά
totalTime
Συνολικός χρόνος
15 λεπτά
Υλικά

1 πακέτο πένες

1 βαζάκι (180γρ.) pesto

1 φλ. κατεψυγμένο, κομμένο σπανάκι, ξεπαγωμένο και στραγγισμένο

1 φλ. κατεψυγμένα μπιζέλια, ξεπαγωμένα

½ φλ. parmeggiano reggiano, τριμμένη

2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Τοποθετούμε στον κάδο ενός πολύ μίξερ το pesto και το σπανάκι και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα. Ταυτόχρονα, ψήνουμε τις πένες μέχρι να γίνουν al dente, περίπου 8-10 λεπτά. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, προσθέτουμε νερό και βράζουμε τα μπιζέλια μέχρι να έχουν μαγειρευτεί.

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά τις πένες, το μείγμα pesto και τα μπιζέλια. Ρίχνουμε από πάνω φρέσκο μαϊντανό και τριμμένη parmeggiano reggiano και σερβίρουμε αμέσως.

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές