Μπισκότα για πρόγευμα; Ναι!

19 Οκτωβρίου 2020
linkedin
Μερίδες
Για 6
prepTime
Χρόνος προετοιμασίας
15 λεπτά
totalTime
Συνολικός χρόνος
30 λεπτά
Υλικά

½ φλ. φυστικοβούτυρο ( ιδανικά με κομματάκια φυστικιών μέσα)
¼ φλ. λάδι καρύδας, ζεστό
1 μεγάλο αυγό
3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
1 κ.γ. πάστα ή εκχύλισμα βανίλιας
2 φλ. βρώμη
1 φλ. σταφίδες
½ φλ. ξερά κράνμπερι
½ φλ. ξερά δαμάσκηνα, κομμένα
1 κ.γ. κανέλα
¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, αλεσμενο
¼ κ.γ. αλάτι

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα πρώτα 5 συστατικά. Ακολούθως προσθέτουμε σε αυτό το μείγμα του φυστικοβούτυρου, τα υπόλοιπα συστατικά. Ανακατεύουμε καλά.

Σε ένα στρογγυλο κουπ-πατ μπισκοτων πιέζουμε 2 κουταλιές του μείγματος και ακολούθως τοποθετούμε το μπισκότο πάνω σε λαδόκολλα. Κάνουμε το ίδιο με το υπόλοιπο μείγμα.

Ψήνουμε στους 180 C για 14-16 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα και να μοσχομυρίζουν. Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν και σερβίρουμε.

 

facebook.png instagram.png twitter.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές