Σούπα από αβοκάντο και αγγούρι

20 Ιουνίου 2022
linkedin
Μερίδες
1
prepTime
Χρόνος προετοιμασίας
10'
totalTime
Συνολικός χρόνος
10'
Υλικά

80 γρ. αβοκάντο καθαρισμένο
130 γρ. αγγούρι
20 ml ελαιόλαδο
½ μοσχολέμονο ξύσμα
Χυμό από ένα μοσχολέμονο
5 παγάκια
30 γρ. σπανάκι
5 φύλλα βασιλικού
6 φύλλα δυόσμο
1 κ.σ. μέλι
5 γρ. πιπερόριζα
150 ml νερό
Για το γαρνίρισμα
3 φέτες μοσχολέμονου
3 φέτες κόκκινο τσίλι
Φρέσκα φύλλα βασιλικού
Σιρόπι σφενδάμου
Νιφάδες αλατιού

 

Εκτέλεση

1.Τοποθετούμε όλα τα υγρά στοιχεία της συνταγής στο κάδο του μπλέντερ. Έπειτα προσθέτουμε όλα τα στερεά και πολτοποιούμε. 
2.Κόβουμε το μοσχολέμονο και το τσίλι σε λεπτές φέτες.
3.Σερβίρουμε τη σούπα και γαρνίρουμε με το τσίλι, το μοσχολέμονο, της νιφάδες αλατιού και το σιρόπι σφενδάμου.

 

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές