Σπιτίσιο παγωτό μπανάνα στο λεπτό

08 Αυγούστου 2014

Υλικά:
2 κανονικές μπανάνες
½ ποτήρι γάλα πλήρες ή γάλα ρυζιού ή γάλα καρύδας

Τρόπος παρασκευής:
Αφήνουμε για λίγες ώρες τις μπανάνες, όπως είναι με τη φλοίδα, στην κατάψυξη, να παγώσουν καλά. Τις ξεφλουδίζουμε και τις ρίχνουμε στο μπλέντερ, μαζί με το γάλα. Χτυπάμε πολύ καλά, να ομογενοποιηθεί το περιεχόμενο. Σερβίρουμε! Μπορούμε να αυξομειώσουμε τη δόση του γάλακτος αναλόγως με το πόσο «σφιχτό» επιθυμούμε το παγωτό μας.
Εάν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε στο παγωτό ελάχιστους ξηρούς καρπούς. Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένα μούρα ή/και φράουλες (2 χούφτες) αντί για μπανάνα. 

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές