Σαλάτα με κινόα και φράουλες

13 Ιουνίου 2017
linkedin
Μερίδες
2 άτομα
prepTime
Χρόνος προετοιμασίας
10 λεπτά
totalTime
Συνολικός χρόνος
10 λεπτά
Υλικά
6 ποτήρια σπανάχι (baby)
2 ποτήρια φράουλες (κομμένες στη μέση)
1 αβοκάντο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
1/4 ποτήρι κομμάτια κατσικίσιο τυρί
1/2 ποτήρι μαγειρεμένο κινόα
1/4 ποτήρι καρύδια κομμένα 1/4 ποτήρι ελαιόλαδο
 
Για το σως vinaigrette βαλσάμικου
 
1/4 ποτήρι ελαιόλαδο
1/4 ποτήρι ξύδι βαλσάμικο
2 κουταλάκια ζάχαρη (extra fine granulated sugar)
Εκτέλεση
1. Για να κάνουμε την vinaigrette, ανακατεύουμε μαζί ελαιόλαδο, βαλσάμικο και ζάχαρη σε ένα μικρό μπόλ και το τοποθετούμε στην άκρη.
 
2. Για την σαλάτα, βάζουμε το σπανάχι σε ένα μεγάλο μπόλ, προσθέτουμε τις φράουλες, αβοκάντο, κινόα, καρύδια και κατσικίσιο τυρί. Ρίχνουμε το σώς και ανακατεύουμε ελαφρά για να πάει παντού.
 
3. Σερβίρουμε αμέσως.
facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές