Για τις γλυκοπατάτες
- 4 μέτριες γλυκοπατάτες, 1 ½ κιλό περίπου
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι αλάτι
Για τη γέμιση
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 μέτριο ξηρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 5-6 μέτρια μανιτάρια, ψιλοκομμένα
- ½ γλυκιά κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- ½ γλυκιά πορτοκαλί πιπεριά, ψιλοκομμένη
- ½ φλ. καλαμπόκι βρασμένο, στραγγισμένο
- ½ φλ. κρέμα καρύδας
- 3 φλ. νηστίσιμο τυρί τριμμένο
- 1 ½ κουταλάκι αλάτι
- 1/3 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
- 5-6 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι, τα φυλλαράκια μόνο