Βάζουμε ξύλινα σουβλάκια σε ένα μπολ με νερό να μουλιάσουν για να μην καούν στο ψήσιμο.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους. Σε ένα μπολ, βάζουμε το γιαούρτι και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε και βάζουμε μέσα τους κύβους κοτόπουλου. Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε τουλάχιστον μία ώρα στο ψυγείο ή για ολόκληρο το βράδυ να μαριναριστεί.
Βγάζουμε το κοτόπουλο από το ψυγείο και το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Σκουπίζουμε τα ξύλινα σουβλάκια και περνάμε στο καθένα 4-5 κομμάτια από το κοτόπουλο. Τα βάζουμε επάνω σε μία σχάρα, την οποία τοποθετούμε πάνω από ένα ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στον αέρα για 25-30 λεπτά.
Τα σερβίρουμε, αν θέλουμε, με ελληνική πίτα και τζατζίκι.