Άνοιξε το Πλήρως Ανακαινισμένο METRO στη Λεωφ. Αγλαντζιάς

06 August 2021
Άνοιξε το Πλήρως Ανακαινισμένο METRO στη Λεωφ. Αγλαντζιάς

Εδώ και πάνω από 2 δεκαετίες, στο METRO της λεωφόρου Αγλαντζιάς, προσφέρουμε μία ζεστή και φιλική εξυπηρέτηση στο κοινό της περιοχής, με πολλούς πελάτες μας να αισθάνονται την υπεραγορά μας αναπόσπαστο κομμάτι της γειτονιάς τους.

Στα πλαίσια του πλάνου αναβάθμισης όλων των υπεραγορών μας, που έχει σαν στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, ήρθε και η σειρά του METRO στην λεωφόρο Αγλαντζιάς να ανακαινιστεί πλήρως και να ανοίξει τις πόρτες του σε μία νέα εποχή. Η εικόνα της ανανεωμένης υπεραγοράς εντάσσεται στην ενιαία αισθητική όλων των METRO, με ένα φρέσκο και σύγχρονο look.

Οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό της υπεραγοράς μας είναι δραστικές και έχουμε πετύχει την βελτιστοποίηση στην αξιοποίηση των χώρων ώστε να διαμορφωθούν μεγάλοι άνετοι διάδρομοι και να αυξηθούν οι χώροι έκθεσης των προϊόντων. Μεγαλώσαμε τον χώρο της ψησταριάς, όπου σας προσφέρουμε ποιοτικά σπιτικά εδέσματα, και προσθέσαμε περισσότερα είδη στην κάβα, στα βιολογικά και σε πολλές άλλες κατηγορίες. Τοποθετήσαμε νέα υπερσύγχρονα ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας και αυξήσαμε τον αριθμό των ταμείων. Παράλληλα, η τοποθέτηση μεγάλου και άνετου ανελκυστήρα, επέτρεψε την πλήρη εκμετάλλευση του 1ου ορόφου, ο οποίος τώρα προσφέρεται για την άνετη διακίνηση των επισκεπτών και φιλοξενεί πλέον πληθώρα προϊόντων στα καινούρια ράφια.

Στο METRO της λεωφόρου Αγλαντζιάς, σας εξυπηρετούμε με τις ίδιες διαχρονικές αξίες, σε ένα πλέον σύγχρονο, φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον. Το προσωπικό μας σας περιμένει στο ανακαινισμένο METRO, το οποίο είναι έτοιμο να κλέψει τις εντυπώσεις, προσφέροντας σας όπως πάντα ό,τι καλύτερο.

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png