To πλήρως ανακαινισμένο METRO Λάρνακας ανοίγει τις πόρτες του

To πλήρως ανακαινισμένο METRO Λάρνακας ανοίγει τις πόρτες του
Το METRO στη Λάρνακα σας καλωσορίζει πλήρως ανακαινισμένο, για μια νέα εμπειρία ψωνίσματος!
 
Το METRO της Λάρνακας, η πρώτη υπεραγορά της αλυσίδας που λειτούργησε στην Κύπρο, σας καλωσορίζει τώρα ανανεωμένο και πλήρως ανακαινισμένο. Μετρώντας ήδη 34 χρόνια παρουσίας στη Λάρνακα, αυτή είναι η 4η ανακαίνιση της υπεραγοράς. Μιας υπεραγοράς που έγινε σημείο αναφοράς για την πόλη της Λάρνακας και τους κατοίκους της και έχει δημιουργήσει ένα στενό δεσμό και μια δυνατή σχέση με τον κάθε επισκέπτη.
 
Η υπεραγορά μετά την ανακαίνιση της είναι πλήρως εκσυγχρονισμένη, με γνώμονα τη δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας ψωνίσματος. Διαθέτει δύο επίπεδα, 14 ταμεία και 90 μέλη προσωπικού.
 
Το ψώνισμα γίνεται τώρα πιο άνετο στους μεγάλους διαδρόμους που έχουν δημιουργηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και μετά από προσεκτική μελέτη έχει γίνει μια πιο πρακτική διαρρύθμιση των προϊόντων για ένα πιο ευχάριστο και εύκολο ψώνισμα. Επίσης, λειτουργεί πλήρως ανακαινισμένη και η καφετέρια που προσφέρει ζεστό φαγητό καθημερινά και μια δελεαστική ποικιλία από δροσερές σαλάτες και σάντουιτς. Ακόμη, υπάρχει μια πλούσια κάβα κρασιών και ποτών με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό στο πόστο.
 
 
Επισκεφτείτε το METRO της Λάρνακας και ζήστε και εσείς αυτή τη νέα εμπειρία ψωνίσματος.

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png