Η METRO Foods Trading Ltd, Επίσημος Χορηγός της ΚΟΕ

09 Σεπτεμβρίου 2019
Η METRO Foods Trading Ltd, Επίσημος Χορηγός της ΚΟΕ

Σας καλωσορίζουμε στο Ολυμπιακό Μέγαρο, την έδρα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και την καρδιά μπορώ να πω, του Κυπριακού Αθλητισμού. 

Σας καλωσορίζουμε σήμερα, ως συνεργάτες και χορηγούς.

Η Εταιρεία METRO Trading Foods Ltd, είναι από σήμερα ο νέος συνεργάτης της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής αφού εντάχθηκε στην οικογένεια των χορηγών της ΚΟΕ, ως επίσημος χορηγός.

Η γνωστή αυτή Εταιρεία, καθαρά Κυπριακή, ιδρύθηκε το 1982 και δραστηριοποιείται όπως είναι γνωστό στον τομέα του λιανικού εμπορίου με 6 Υπεραγορές ΜETRO, 3 στη Λευκωσία, 1 στη Λάρνακα, 1 στη Λεμεσό και 1 στο Παραλίμνι.

Μαζί με την ΚΟΕ, τώρα η Εταιρεία METRO, συνδέει το όνομα της μέσω της οικονομικής ενίσχυσης, στην υλοποίηση των στόχων της ΚΟΕ, που δεν είναι άλλοι, από την αναβάθμιση και στήριξη του Κυπριακού Αθλητισμού με βάση την Ολυμπιακή φιλοσοφία και ιδεολογία.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα, ικανοποιημένοι, που από τον Ιούλιο που έχουμε υπογράψει χορηγική συνεργασία, που σας παρουσιάζουμε επίσημα σήμερα, πορευόμαστε μαζί και μπορούμε να ισχυριστούμε πως βρήκαμε συνεργάτες που δείχνουν πραγματική βούληση να βοηθήσουν τους μεγάλους στόχους της Ολυμπιακής Επιτροπής, που είναι η διάδοση των Αξιών του Ολυμπισμού στη νεολαία μας και την κοινωνία γενικά, αλλά βέβαια και στην άρτια εκπροσώπηση της χώρας μας στις διεθνείς διοργανώσεις που την ευθύνη έχει η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Εμείς με τους χορηγούς μας, δεν επιδιώκουμε και δεν θέλουμε η συνεργασία μας να ρυθμίζεται από μια εμπορική πράξη δούναι και λαβείν. 

Εμείς βλέπουμε τους χορηγούς, όπως τους ερμήνευαν οι Αρχαίοι Έλληνες  δηλαδή ως ευεργέτες.

Και όντως όταν βοηθάς έναν τομέα, ο οποίος μόνο καλά προσφέρει στην Κοινωνία, όπως είναι ο Αθλητισμός, τότε αυτό λέγεται Ευεργεσία, και τους Ευεργέτες, όχι μόνο ευχαριστούμε αλλά και τους τιμούμε.

Θα ήθελα επίσης, να προσθέσω ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με μια καθαρά Κυπριακή Εταιρεία, (νομίζω αυτοδημιούργητη), που επέλεξε να χορηγήσει και φυσικά να ενισχύσει οικονομικά ένα θεσμό, καθαρά επίσης ιδεολογικό, όπως είναι η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, που δεν στοχεύει σε οποιοδήποτε κέρδος, αλλά να συμβάλει στην καλυτέρευση του ανθρώπινου παράγοντα και κατ’ επέκταση της κοινωνίας.

Αυτό από μόνο του αποδεικνύει και την καθαρότητα και γνησιότητα της συνεργασίας.

Από την άλλη μεριά, εμάς μας δημιουργεί την ευθύνη να ανταποκριθούμε πλήρως στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, ώστε να είστε και εσείς όχι μόνο ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας αλλά και περήφανοι και εμείς να επωφεληθούμε και αξιοποιήσουμε τη χορηγία και ευεργεσία ας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Να είστε βέβαιοι ότι οι Ολυμπιακές Αξίες, ΣΕΒΑΣΜΟΣ – ΦΙΛΙΑ – ΑΡΙΣΤΕΙΑ, θα αποτελέσουν την πυξίδα της σχέσης μας και την προϋπόθεση για συνέχιση αυτής της συνεργασίας και μελλοντικά.

Ολοκληρώνοντας, καλωσορίζω για άλλη μια φορά την METRO FOODS TRADING LTD, στη χορηγική οικογένεια της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρετε.

facebook.png instagram.png twitter.png linkedin.png