Oh Christmas…table!

22 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά τα Χριστούγεννα εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας, φτιάχνοντας τη δική σας δημιουργία που θα στολίσει το γιορτινό τραπέζι.

Αναλόγως της διακόσμησης του σπιτιού, θα παίξετε και με τα κατάλληλα χρώματα. Εμείς θα σας δώσουμε γενικά tip που θα εξιτάρουν τη φαντασία σας!

 

Θα χρειαστείτε

Ασημένιο ή χάλκινο δίσκο. Το φως των κεριών θα το αναδείξει!  Αν είναι vintage ο δίσκος ακόμα καλύτερα!

3-4 Κουκουνάρια

Σπρέι άσπρης μπογιάς

Ψεύτικο χιόνι

Μπαλίτσες σε χρωματικούς συνδυασμούς που επιθυμείτε. Είναι πολύ κομψό να παίξετε με λίγα χρώματα π.χ. μόνο ασημένιες ή σε δυάδες π.χ. λευκό/κόκκινο ή ασημί/χάλκινο. Μπορείτε να επιλέξετε γυαλιστές μπαλίτσες ή ματ.

Στρογγυλή γυάλα.

Κεράκια ρεσό.

 

Πρώτα απ’ ‘όλα βάφετε με το σπρέι τις άκρες από τα κουκουνάρια και τα αφήνετε να στεγνώσουν κάποιες ώρες. Παίρνετε τη γυάλα και μέσα τοποθετείτε τις μπάλες σας και την βάζετε στο κέντρο του δίσκου. Τοποθείστε γύρω γύρω το ψεύτικο χιόνι και στο 1/3 του δίσκου τοποθετείτε τα κουκουνάρια. Από την άλλη πλευρά, σκορπίστε 2-3 μπαλίτσες ακόμα και αν επιθυμείτε βάζετε τα ρεσό σας ώστε να μετατραπεί σε φωτιστικό στοιχείο.

 

Άλλα tip

Μπορείτε επίσης μέσα στη γυάλα να τοποθετήσετε μια γιρλάντα από φωτάκια που λειτουργούν με μπαταρία και ακολούθως να βάλετε τις μπάλες. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαστείτε τα ρεσό.

Αντί κουκουνάρια μπορείτε να τοποθετήσετε γύρω από τη γυάλα, πρασινάδα, αλλά είναι σημαντικό αν είναι όμορφος ο δίσκος να μην εξαφανιστεί από τη δημιουργία

Αντί γυάλας μπορείτε να βάλετε ένα μακρόστενο διαφανές βάζο και να βάλετε μεγαλύτερες μπάλες, τη μια μετά την άλλη. Αν είναι ενός χρώματος ακόμα καλύτερα!

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές