Συνεχίζουμε μαζί με αίσθημα ευθύνης

24 Μαρτίου 2020
Συνεχίζουμε μαζί με αίσθημα ευθύνης
Στα πλαίσια αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊου covid-19, οι υπεραγορές METRO, σε πλήρη συμμόρφωση των διαταγμάτων και των οδηγιών της Κυβέρνησης, εφαρμόζουν σειρά μέτρων για την προστασία και την ασφάλεια όλων μας.
 
Οι υπεραγορές METRO ανταποκρίνονται στις συνθήκες με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή αλλά και στο προσωπικό τους, που εργάζεται απρόσκοπτα ώστε να διασφαλίζεται η ποιοτική εξυπηρέτηση αλλά και η συνεχής ανατροφοδότηση με τα επιθυμητά προϊόντα.
 
Τα METRO, εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα υγιεινής σε όλους τους χώρους των υπεραγορών τους.
 
Τα καροτσάκια και τα καλάθια απολυμαίνονται με αντισηπτικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα και παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες να τα καθαρίσουν και μόνοι τους  αν επιθυμούν με αντισηπτικό σπρέι και χαρτί που είναι διαθέσιμα. Παράλληλα, σε όλες τις εισόδους υπάρχει αντισηπτικό χεριών και γάντια για χρήση από τους πελάτες.
 
Eπιπρόσθετα των συνεχών απολυμάνσεων των χώρων γίνονται και γενικές απολυμάνσεις σε όλες τις υπεραγορές μας με τη βοήθεια επαγγελματία εξωτερικού συνεργάτη. 
 
Σε κάθε είσοδο υπάρχει υπεύθυνος με σκοπό να τηρείται ο κανονισμός του ορίου του ενός πελάτη ανα 8 τετραγωνικά μέτρα. 
 
Έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά καλύμματα plexiglass στα ταμεία, τις φρουταρίες μας και τα γραφεία εξυπηρέτησης πελατών για την ασφάλεια του προσωπικού αλλά και του πελάτη.
 
 
Για την διατήρηση των αποστάσεων μεταξύ των πελατών στα σημεία που παρατηρούνται ουρές, έχουν τοποθετήθει σημάνσεις στο πάτωμα που υποδεικνύουν την απόσταση που πρέπει να τηρούν οι πελάτες μας. Από τα ηχεία των υπεραγορών μας γίνονται συνεχείς ανακοινώσεις άνα 10 λέπτα σε ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά, όπου το κοινό προτρέπεται να διατηρεί απόσταση από τους υπόλοιπους πελάτες. Το ίδιο λεκτικό εμφανίζεται και αναρτημένο σε πολλά σημεία του καταστήματος καθώς και στις οθόνες μας.
 
Καθημερινά από το άνοιγμα μέχρι και τις 10 το πρωί εξυπηρετούμε μόνο τις ευπαθείς ομάδες, τους πελάτες μας άνω των 60 ετών καθώς και άτομα με αναπηρία κατόπιν επίδειξης δικαιολογητικών, όπως ορίζει το σχετικό διάταγμα της κυβέρνησης. Τις υπόλοιπες ώρες, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ εξυπηρετούμε όλους τους πελάτες.
 
Τα METRO υπόσχονται πως θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν το κοινό με αίσθημα ευθύνης, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα προϊόντα, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. 
 
#ΜαζιΜεΕυθυνη  #METROCyprus #StaySafe #ΘαΤαΚαταφερουμε

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png