Κάντε τώρα τα ψώνια σας στο METRO Στροβόλου παρέα με τον αγαπημένο καφέ Mikel

29 Νοεμβρίου 2018
Κάντε τώρα τα ψώνια σας στο METRO Στροβόλου παρέα με τον αγαπημένο καφέ Mikel

Οι υπεραγορές METRO ήρθαν να αναβαθμίσουν την εμπειρία του ψωνίσματος σας, καθώς σας προσφέρουν πλέον την ευκαιρία να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ Mikel στο πρόσφατα ανανεωμένο κατάστημά τους στον Στρόβολο.

Από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου οι Υπεραγορές METRO ξεκίνησαν και επίσημα τη νέα συνεργασία τους με τη γνωστή αλυσίδα καφέ Mikel. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο METRO Στροβόλου την Πέμπτη, έκαναν τα ψώνια τους απολαμβάνοντας το πλέον ευχάριστο και γιορτινό κλίμα της υπεραγοράς, παίρνοντας δωρεάν τον αγαπημένο τους καφέ από τα Mikel.

Μετά την ανανέωση, το κατάστημα στον Στρόβολο απέκτησε μια νέα φωτεινή πρόσοψη και σε συνδυασμό με το άρωμα, την πλούσια γεύση αλλά και τον ανώτερης ποιότητας καφέ των Mikel, δίνουν μια νέα αίσθηση στον πελάτη.

Με τη συνεργασία των υπεραγορών με την αλυσίδα Mikel, τα METRO στοχεύουν στο να προσφέρουν στους καταναλωτές μια πιο ευχάριστη εμπειρία όσον αφορά τόσο στο ψώνισμα όσο και στην απόλαυση του καφέ, σε ένα χώρο όμορφο, ζεστό και φιλόξενο.

Η υπεραγορά METRO στο Στρόβολο σας περιμένει να απολαύσετε και εσείς τη νέα εμπειρία ψωνίσματος και χαλάρωσης με το υπέροχο άρωμα φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ.

 

 

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png