Καραντινάτο Brunch

25 Νοεμβρίου 2020
linkedin
Μερίδες
Για 4
prepTime
Χρόνος προετοιμασίας
10 λεπτά
totalTime
Συνολικός χρόνος
15 λεπτά
Υλικά

 

2 Πράσινα κολοκύθια 
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 
50 γρ κουκουνάρι 
1 πορτοκάλι φιλεταρισμένο 
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
20 γρ ξίδι βαλσάμικο λευκό 
200 γρ φύλλα από σπανάκι
50 γρ mozzarella τριμμένη
Φρέσκο θυμάρι
10 γρ ζάχαρη
1 ντομάτα ψιλοκομμένη χωρίς σπόρους
1 σκ. Σκόρδο ψιλοκομμένο
4 τμχ ψωμί τοστ
2 αβγά

Εκτέλεση

 

Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κολοκύθι που έχουμε κόψει σε φέτες. Προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά και στη συνέχεια το κουκουνάρι. Σβήνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα 2 αβγά.
Ανάβουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ψηθούν.

 

Καθαρίζουμε το πορτοκάλι σε φιλέτα. Ψιλοκόβουμε την ντομάτα χωρίς τους  σπόρους. Σε ένα σχαροτήγανο προθέτουμε ελαιόλαδο και στη συνέχεια βάζουμε το ψωμί για να πάρει χρώμα.

 

Τοποθετούμε το μείγμα με τα λαχανικά και το αβγό πάνω στο ψωμί και γαρνίρουμε το πιάτο με την ντομάτα και το πορτοκαλί. Τρίβουμε από πάνω την μοτσαρέλα.

facebook.png instagram.png twitter.png linkedin.png