Αποτοξίνωση τώρα!

13 Ιανουαρίου 2018

1. Αρχίστε τη μέρα σας…

…πίνοντας ένα μεγάλο ποτήρι νερό ή ακόμα ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λίγο φρεσκοστυμμένο χυμό λεμόνι μέσα. Δοκιμάστε επίσης ένα προβιοτικό προϊόν ή χυμό από πράσινα λαχανικά.

2. Για το μεσημεριανό ή το δείπνο…

…προσθέστε μανιτάρια στο γεύμα σας. Τα μανιτάρια έχουν την ιδιότητα να ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Τώρα που βρέχει στην Κύπρο, μπορείτε να βρείτε πολλές ποικιλίες μανιταριών στο ΜΕΤΡΟ.

3. Πείτε ναι, στις αλκαλικές τροφές…

…όπως για παράδειγμα, ο μαϊντανός, το kale, τα αχλάδια και τα λεμόνια. Οι αλκαλικές τροφές, εξισορροπούν το pH του οργανισμού, μειώνουν τις φλεγμονές και κρατούν υπό έλεγχο τα επίπεδα ζάχαρης στο αίμα μας.

 

4. Το βραδινό σας πρέπει να είναι…

… ελαφρύ. Στοχεύσετε στο να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες. Η σούπα, είναι ιδανική αφού σας κάνει να νιώθετε χορτάτος, με λιγότερες θερμίδες και την ίδια ώρα, θα πάτε στο  κρεβάτι χωρίς να νιώθετε τόσο γεμάτος. Επίσης, θα ξυπνάτε το πρωί με όρεξη να φάτε το σημαντικότερο γεύμα της μέρας, το πρόγευμα!

 

5. Πριν κοιμηθείτε…

…πάρτε συμπληρώματα μαγνησίου ή επιλέξτε τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο όπως σπόρια κολοκύθας ή αμύγδαλα. Το μαγνήσιο βοηθά το σώμα σας να ανταπεξέλθει στο στρες που πέρασε κατά τη διάρκεια των γιορτών.

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές