Νέα υπεραγορά METRO στο Παραλίμνι

Νέα υπεραγορά METRO στο Παραλίμνι

Μετά τη Λευκωσία, τη Λάρνακα και τη Λεμεσό, άνοιξε τώρα το 6ο κατάστημα METRO στο Παραλίμνι, με ένα διώροφο κτίριο, άνετο χώρο στάθμευσης και καφετέρια στον πάνω όροφο. H υπεραγορά άνοιξε τις πόρτες της στις αρχές Μαΐου και η υποδοχή του κοινού ήταν εξαιρετικά θερμή, με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση.

Επιπλέον, στον πάνω όροφο της υπεραγοράς, το κοινό μπορεί να επισκεφτεί την καφετέρια για στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας την καλύτερη θέα του Πρωτάρα. Εκεί μπορεί κάποιος να επιλέξει μέσα από ένα προσεγμένο μενού διάφορα νόστιμα φαγητά και δελεαστικά γλυκά, καφέδες ή αναψυκτικά.Στη νέα υπεραγορά METRO, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται συγκεντρωμένα σε ένα χώρο, στις πιο προσιτές τιμές, με αμέτρητες προσφορές καθημερινά. Το προσωπικό είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες, έτσι ώστε το ψώνισμα να είναι πάντα μια ευχάριστη εμπειρία, σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.

Η νέα υπεραγορά METRO στο Παραλίμνι, βρίσκεται στη Λεωφόρο Πρωταρά 212 και λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα με Πέμπτη 07:30 - 20:30, Παρασκευή 07:30 - 21:00, Σάββατο 07:30 - 19:30 και Κυριακή 10:30 - 19:30.

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png