Τα METRO είναι περήφανος χορηγός του έργου «Τριλογία Ψυχής»!

05 Οκτωβρίου 2020
Τα METRO είναι περήφανος χορηγός του έργου «Τριλογία Ψυχής»!

Τα  METRO για ακόμα μία φορά στηρίζουν τον άνθρωπο. Αυτή τη φορά το κάνουν μέσω της τέχνης, στηρίζοντας τη δημιουργία του μουσικού έργου «Τριλογία  Ψυχής», του οποίου τα έσοδα θα εκχωρούνται στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις "Ένα Όνειρο μια Ευχή". 

Το έργο "Τριλογία Ψυχής" είναι εμπνευσμένο από προσωπικές ποιητικές συλλογές της Μαρίας Χατζηαυξέντη.  

Τα δεκατέσσερα μοναδικά τραγούδια ερμηνεύουν οι αγαπημένοι Νεφέλη Αντωνίου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μάγδα Βαρούχα, Σαλίνα Γαβαλά, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Μαρία Θεοδότου, Βίκυ Καρατζόγλου, Παμπίνα Κοντέα, Κωνσταντίνα, Δημήτρης Μεσημέρης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μιρέλα Πάχου, Σταύρος Σιόλας και Νικόλας Φιλήτας.

Στην μελοποίηση των στίχων της Μαρίας Χατζηαυξέντη συμμετείχαν οι Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Βαλεντίνος Βαλιαντή, Μάγδα Βαρούχα, Μάκης Δράκος, Θωμάς Θεοδώρου, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Παναγιώτης Μαθιέλλης, Δημήτρης Μεσημέρης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μιρέλα Πάχου  Σταύρος Σιόλας και Δημήτρης Χατζηδημητρίου.
Στο εγχείρημα αυτό, πολύτιμη ήταν η συμβολή του διευθυντή της Walnut Entertainment, Μίλτο Καρατζά, ενώ η εισαγωγή στο δίσκο, το single “Της λίκνας το σκοτάδι”, είναι σε μουσική, ερμηνεία και ενορχήστρωση του Σταύρου Σιόλα.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment και με την αγορά του μπορείτε να στηρίξετε το πολύτιμο έργο του Συνδέσμου "Ένα Όνειρο μια Ευχή". 

 

facebook.png instagram.png twitter.png linkedin.png