ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ – ΣΤΑΥΡΗΣ FOODPRINTS

Πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουνίου 2022 η Παρουσίαση του πρώτου βιβλίου μαγειρικής του Chef Σταύρου Γεωργίου, «Stavris Foodprints», στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

Δύο χρόνια μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο ελληνικό master chef, και έχοντας δημιουργήσει ένα επιτυχημένο κανάλι μαγειρικής στο YouTube, o Chef Σταυρής, όπως τον γνώρισε ο κόσμος, ένιωσε πως ήρθε η ώρα για το πρώτο του βιβλίο.  Αυτά τα δύο χρόνια δημιούργησε με την ομάδα του πάνω από 100 συνταγές, από τις πιο απλές και παραδοσιακές μέχρι τις πιο σύνθετες – gourmet. Η σκέψη του για το βιβλίο ήταν οι συνταγές να συνδυάζουν γεύση και εμφάνιση. Έτσι κατέληξε στις 29 συνταγές που περιλαμβάνονται στο βιβλίο, οι οποίες συνδυάζουν τεχνική, συνέπεια, αρώματα, γεύσεις, όλα εκτελεσμένα με αγάπη. Συνταγές που προσεγγίσουν όλα τα γούστα, από χορτοφαγικές μέχρι κρέας και πουλερικά. 

Το βιβλίο εκδόθηκε από τα METRO, που τα τελευταία 2 χρόνια συνεργάζονται στενά με τον Σταύρο Γεωργίου, προσφέροντας στο κοινό τους δικές του συνταγές, μέσα από το blog τους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σταυρής και τα METRO αποφάσισαν πως η αγάπη για τη μαγειρική μπορεί να γίνει και αγάπη προς τα παιδιά που το χρειάζονται.  Έτσι όλα τα καθαρά έξοδα από το βιβλίο του Σταυρή που θα πωλείται αποκλειστικά στις υπεραγορές METRO, θα πηγαίνουν για τη στήριξη του φιλανθρωπικού συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». 
Το βιβλίο θα διατίθεται στην τιμή των €15 σε όλα τα METRO από τις 4 Ιουνίου. 

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png