Μους με γιαούρτι, λεβάντα και μύρτιλα

29 Οκτωβρίου 2021
linkedin
Μερίδες
6 μερίδες
prepTime
Χρόνος προετοιμασίας
10 λεπτά
totalTime
Συνολικός χρόνος
90 λεπτά
Υλικά

1 συσκευασία (300γρ) Στραγγιστό γιαούρτι 
250ml κρέμα γάλακτος
1/3 φλ. ζάχαρη άχνη
1 κουταλιά εκχύλισμα βανίλιας ή 2 φακελάκια βανίλια 
1 κουταλάκι λεβάντα
2/3 φλ. (150γρ.) μύρτιλα (blueberries) 

 

Εκτέλεση

1) Βάζετε την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε στην μεσαία ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει, 5-6 λεπτά περίπου. 
2) Χαμηλώνετε την ταχύτητα και προσθέτετε το στραγγιστό γιαούρτι, τη βανίλια και τη λεβάντα. 
3) Μοιράζετε την κρέμα σε 3-4 μπολάκια και στολίζετε με τα μύρτιλα. 
4) Βάζετε την κρέμα στο ψυγείο να παγώσει. 

 

Μια συνταγή από Χρύσω Λέφου

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές