Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 κελσίου, στον αέρα.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το κορν φλάουρ και μεταφέρουμε σε χαμηλή φωτιά.
Ανακατεύουμε συνέχεια με σύρμα χειρός μέχρι να δέσει το μείγμα για 3-4 λεπτά.
Σε ένα μπολ βάζουμε την κουβερτούρα ψιλοκομμένη και προσθέτουμε το ζεστό γάλα. Ανακατεύουμε με μια μαρίζ για να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε τους κρόκους στο μπολ και ανακατεύουμε.
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα ασπράδια, αλάτι και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη σε 3 δόσεις μέχρι να έχουμε μια σφιχτή μαρέγκα.
Βάζουμε 1 κουτάλα από τη μαρέγκα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την υπόλοιπη μαρέγκα και ανακατεύουμε απαλά για να μην πέσει ο όγκος της μαρέγκας.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε 6 δοχεία για σουφλέ.
Ισιώνουμε την επιφάνειά τους για να μην σπάσουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε το κεράσι μαζί με τη ζάχαρη, το χυμό από το μοσχολέμονο και το γλυκάνισο σε μια μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να γλασάρει.
Βάζουμε το μείγμα από το κεράσι σε ένα μπιμερό και χτυπάμε ελαφρά για να δημιουργήσουμε την υφή που χρειαζόμαστε.