Καθαρό και φρέσκο σαν καλοκαιρινό αεράκι!

15 Ιουλίου 2018
  1. Χρησιμοποιήστε τα απομεινάρια από το λεμόνι ως καθαριστικό

Αν σας έχει μείνει λεμόνι από το μαγείρεμα, χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε επιφάνειες από ανοξείδωτο ατσάλι ή τις βρύσες σας. Τρίψτε το πάνω σε περιοχές που θέλετε να καθαρίσετε και μετά σκουπίστε τις με ένα ύφασμα microfiber.

  1. Πώς να καθαρίσετε τη σχάρα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της σχάρας και πάντα ψάχνουμε έναν αποτελεσματικό και εύκολο τρόπο να την καθαρίσουμε. Όταν είναι ακόμα ζεστή, τρίψτε τις σχάρες με μια συρματόβουρτσα. Αν η σχάρα είναι πολύ λερωμένη, καθαρίστε την με το ειδικό καθαριστικό φούρνο, σε ένα ανοικτό χώρο φορώντας γάντια για να προστατέψετε την επιδερμίδα σας.

  1. Πολεμήστε τα σημάδια στο τραπεζάκι από τα ποτήρια, χρησιμοποιώντας έναν απρόσμενο ήρωα!

Όσο και αν προσπαθείτε να προστατέψετε το ξύλινο τραπεζάκι σας, βάζοντας σουβέρ, όλο και κάποιος ξένος σας θα βάλει το ποτήρι πάνω στο τραπέζι, αφήνοντας σημάδι. Μην ανησυχείτε. Εκεί που έχει μείνει σημάδι, απλώστε full fat μαγιονέζα, αφήστε την για μια ώρα και μετά απλά απομακρύνετε την με ένα ρούχο.

  1. Καθαρίζοντας το ψυγείο

Απομακρύνετε τα αποτυπώματα από τα δάκτυλα των παιδιών σας ή τα δικά σας, χρησιμοποιώντας ένα βερνίκι επίπλων που περιέχει λεμόνι. Όχι μόνο θα καθαρίσει το ψυγείο αλλά θα αφήσει μια ελαφρώς λιπαρή επιφάνεια που θα εμποδίσει στο μέλλον να μείνουν σημάδια.

  1. Πώς να διατηρήσετε καθαρό το πλυντήριό σας

Τα πλυντήρια μπορεί να μυρίζουν λίγο το καλοκαίρι, ειδικά σε περιοχές με ψηλή υγρασία. Κάντε μια άδεια πλύση, χρησιμοποιώντας απορρυπαντικό και νερό ζεστό και όταν τελειώσει, αφήστε την πόρτα του πλυντηρίου ανοικτή ώστε να στεγνώσει εντελώς ο κάδος και να κυκλοφορήσει ο αέρας μέσα.

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές