Let's Party

17 Ιουνίου 2018

Δημιουργήστε μια θεματική

Έχοντας ένα κεντρικό θέμα, μια θεματική δηλαδή είναι ένα χρήσιμο εργαλείο όταν σχεδιάζετε ένα παιδικό πάρτι, αφού θα μπορείτε να είστε πιο τολμηροί με τη διακόσμηση και την ψυχαγωγία των παιδιών. Το πιο σημαντικό είναι να προσαρμόζετε τη θεματική, στο χώρο όπου θα διεξαχθεί το πάρτι. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα, όταν το πάρτι γίνεται σε κήπο είναι πως υπάρχει άφθονος εξωτερικός χώρος κάτι που θα ενθαρρύνει τα παιδιά  να παίζουν και να τρέχουν. Επίσης, σε έναν κήπο, όπου υπάρχουν πολλά μέρη για να κρυφτούν, μπορεί να δημιουργηθεί ένα κυνήγι θησαυρών καθώς και να υπάρχουν κρυφές περιοχές που μπορούν τα παιδιά να ανακαλύψουν. Κάποιες θεματικές μπορεί να είναι «Πειρατές» και «Ζωωλογικός Κήπος» ενώ ιδιαίτερα αγαπητές είναι οι ιδέες με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους τους ήρωες δράσης.

Κάντε το πάρτι συναρπαστικό από την αρχή!

Οι προσκλήσεις σας θα δώσουν την πρώτη ιδέα για τη θεματική του πάρτι στους καλεσμένους σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι αυτές ταιριάζουν στο θέμα σας. Γιατί λοιπόν να μην στείλετε μαζί με την πρόσκληση σας αυτό το επιπλέον «κάτι», ένα μικρό δωράκι που να έχει πάντα σχέση με τη θεματική; Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε ένα μικρό πλαστικό ζωάκι για ένα πάρτι με τη θεματική «Ζωωλογικός Κήπος» και ένα κάλυμμα ματιού πειρατή για το πάρτι «Πειρατές».

Δώστε θεματική και στο φαγητό

Αυτή είναι η τελευταία πινελιά στο πάρτι. Τα παιδιά είναι συνήθως πολύ ενθουσιασμένα για να φάνε στα πάρτι, αλλά όταν το φαγητό είναι νόστιμο και υπέροχο εμφανισιακά, τα τραπέζια αδειάζουν! Για να προσαρμόσετε το φαγητό στη θεματική του πάρτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία όπως ειδικά cutter για τα μπισκότα και τα σάντουιτς, stencil για το γλάσο του κέικ ενώ μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω στα πιάτα, αντικείμενα της θεματικής π.χ. σημαίες, πινακίδες κλπ. Τα χάρτινα κουτάκια είναι επίσης μια καλή επιλογή για να δώσετε θεματική ταυτότητα στο φαγητό. Στα κουτάκια που θα απεικονίζονται εικόνες από τη θεματική, θα βάλετε το φαγητό που θα φάνε τα παιδιά. Σημειώστε επίσης πως το φαγητό για τα παιδιά, δεν χρειάζεται να είναι βαρύ και ανθυγιεινό.

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές