METROκάρτα

metrocard_2
METRO Supermarkets
Προαπαιτούμενα
METRO Supermarkets
Ωφέλη
METRO Supermarkets
Εγγραφή

Μόνο για μόνιμους κατοίκους Κύπρου

Κερδίστε πόντους από την ίδια μέρα

Κάθε €1 ισοδυναμεί με 1 πόντο

Με κάθε 1000 πόντους, παίρνετε δωροεπιταγή αξίας €10

Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Στα γραφεία εξυπηρέτησης πελατών που βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα

Με την METROκάρτα σας ανταμείβουμε!

Με την METROκάρτα...

...επιβραβεύουμε την προτίμηση, την αφοσίωση και επίσκεψή σας στα καταστήματά μας. Γιατί όλες οι καλές σχέσεις βασίζονται στην αμοιβαιότητα! Εσείς μας τιμάτε με την παρουσία σας κι εμείς, σας ευχαριστούμε εμπράκτως, επιστρέφοντάς σας δωροεπιταγές αξίας €10, για να τις εξαργυρώσετε όποτε θελήσετε και από οποιοδήποτε τμήμα των υπεραγορών METRO.

 

Τα προνόμια της METROκάρτας:

  • Σας παρέχεται απολύτως δωρεάν, χωρίς καμία συνδρομή!
  • Έχει απεριόριστη διάρκεια.
  • Σας ανταμείβει με δωροεπιταγές των €10 για κάθε 1000 πόντους.

Πώς δουλεύει η METROκάρτα:

  • Για κάθε €1 στις αγορές σας κερδίζετε 1 βαθμό (π.χ. αγορές €25 ισούνται με 25 βαθμούς)
  • Έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε επιπλέον βαθμούς αγοράζοντας ειδικά προϊόντα, τα οποία προσφέρονται για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Θα τα βρείτε στα φυλλάδιά μας και στα καταστήματα με ειδική σήμανση.
  • Σε συγκεκριμένες περιόδους που ανακοινώνονται, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε παραπάνω βαθμούς, ψωνίζοντας από συγκεκριμένα τμήματα.
  • Κάθε φορά που συγκεντρώνετε 1.000 πόντους, σας περιμένει 1 δωροεπιταγή αξίας €10 στο κατάστημα από όπου εκδώσατε την METROκάρτα σας.
  • Χρησιμοποιήστε τη δωροεπιταγή, είτε αγοράζοντας προϊόντα ισότιμα με την αξία της (€10) είτε πληρώνοντας στο ταμείο με αυτήν. Δεν ανταλλάζεται με χρήματα.

 

Αποκτώντας την METROκάρτα

Εύκολα και ξεκάθαρα. Επισκεφτείτε όποιο κατάστημα των υπεραγορών METRO σας εξυπηρετεί περισσότερο ή από όπου συνηθίζετε να ψωνίζετε. Στο τμήμα Εξυπηρέτησης, συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα αίτησης για την απόκτηση της METROκάρτας. Αυτό ήταν! Η METROκάρτα είναι δική σας και ξεκινά να σας επιβραβεύει από το πρώτο κιόλας ευρώ. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε υπεραγορά METRO. Θυμηθείτε όμως, ότι η εξαργύρωση πραγματοποιείται μόνο στο κατάστημα από όπου την εκδώσατε.

 

Φτάνοντας στο ταμείο

Τελειώσατε τα ψώνια σας και φτάσατε στο ταμείο. Δώστε την METROκάρτα είτε στην αρχή, στην ταμεία, είτε κατά τη διαδικασία «χτυπήματος» των προϊόντων στην ταμειακή μηχανή. Η METROκάρτα σας γίνεται δεκτή σε οποιοδήποτε στάδιο πριν την ολοκλήρωση υπολογισμού της οφειλής σας. Στην απόδειξη που θα πάρετε, αναγράφονται οι πόντοι που κερδίσατε στη συγκεκριμένη αγορά, καθώς και οι συνολικοί σας βαθμοί.

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png