5 πράγματα για τα οποία πρέπει να ευχαριστείτε τον πατέρα σας!

15 Ιουνίου 2017
Η Μέρα του Πατέρα, που πλησιάζει, μας υπενθυμίζει αυτά για τα οποία πρέπει να ευχαριστούμε τον πατέρα μας. Εκείνα που όλα αυτά τα χρόνια, οι σούπερ-πατέρες μας έκαναν για εμάς και για τα οποία εμείς τους εκτιμούμε. Αν θέλετε κάποια βοήθεια να θυμηθείτε εκείνα τα πράγματα, εμείς σας υπενθυμίζουμε πέντε από αυτά.
 
1. Η ικανότητα σας να ψήνετε αριστοτεχνικά στα κάρβουνα
 
master bbq
 
Οι Κυριακές στον κήπο, ψήνοντας στα κάρβουνα, οι οικογενειακές συνάξεις και όλες εκείνες οι αργίες που καλείτε κόσμο στην αυλή για μπάρμπεκιου, έχουν όλα αρχίσει από τον Μπαμπά. Για τους περισσότερούς μας, ισχύει το γεγονός ότι έχουμε ουσιαστικά “κληρονομήσει” αυτή την ικανότητα από τους πατεράδες μας. Άρα, ευχαριστούμε πατέρα, που μας έμαθες να είμαστε Άριστοι στην τέχνη του ψησίματος! 
 
2. Σας έμαθε να κατανοείτε, αντί να κρίνετε
 
not to judge
 
Μεγαλώνοντας, έρχεστε σε επαφή με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, μέρη και πράγματα. Κάποια σας είναι οικεία, κάποια άλλα λιγότερο. Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μπαμπάδες μας, που μας βοήθησαν να δούμε την ομορφιά στην διαφορετικότητα, που μας έμαθαν πράγματα που δεν ξέραμε και που μας δίδαξαν την σημασία του να μην κρίνουμε. Ευχαριστείστε τον, καταρχάς που σας επέτρεψε να βιώσετε και να δείτε τόσα πολλά πράγματα και καταστάσεις και δεύτερο που σας έδωσε τα κατάλληλα εργαλεία να αναπτυχθείτε σε διάφορα μέρη και περιστάσεις με διάφορες κατηγορίες κόσμου και σε ποικίλες καταστάσεις. 
 
3. Δύσκολη, χωρίς όρους, αγάπη
 
tough love
 
Αναπολώντας τη δύσκολη περίοδο της εφηβείας, είμαστε σίγουροι πως όλοι μπορούμε να θυμηθούμε παραδείγματα που η “δύσκολη” αγάπη του μπαμπά μας, μας διαμόρφωσε τελικά και μας έκανε αυτούς που είμαστε σήμερα. Μπορεί να είστε αυτός που πήρατε κακές αποφάσεις όσο αφορά στη σχέση σας ή περάσατε αλλόκοτες φάσεις με τη μουσική που επηρέασαν ένα τρελλό στιλ στα μαλλιά ή απλά χρειαστήκατε κάποια καθοδήγηση. Για αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μπαμπά, για όλες εκείνες τις φορές που είπε “Όχι” εκεί που έπρεπε. Γιατί σήμερα, είμαστε σίγουρα καλύτεροι άνθρωποι λόγω αυτών των Όχι.
 
4.  Που ήταν ο Σύμβουλος σας.
 
life coach
 
Οι μπαμπάδες μας ήταν αυτοί που μας καθοδηγούν και μας συμβουλεύουν από τη μέρα που γεννηθήκαμε, μαθαίνοντας μας να περπατάμε, να μιλάμε, να κρατάμε ποδήλατο, να παίζουμε το αγαπημένο μας σπορ, να μας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές, να είναι δίπλα μας σε κακές στιγμές και σε τόσα πολλά άλλα. Ετσι, σε ευχαριστούμε πατέρα, για τις ατέλειωτες συμβουλές μιας ολόκληρης ζωής!
 
5.  Που ήταν ο μεγαλύτερος σας υποστηρικτής
 
biggest fan
 
Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, ο μπαμπάς σας είναι πάντα εκεί να σας στηρίξει. Αν για παράδειγμα, θεωρείτε ότι έχετε την τελεια φωνη για το X Factor, το πιο πιθανόν το ίδιο να νομίζει και ο μπαμπάς. Αν ήσασταν από τους πολύ καλούς παίκτες στην ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου σας, το πιο πιθανόν ο μπαμπάς σας να πιστευε πως είστε απλά ο Messi, ασχέτως αν μερικές φορές δεν σκοράρατε. Για αυτό, ευχαριστούμε τους μπαμπάδες μας, που είναι οι μεγαλύτεροί μας οπαδοί, που πάντα υποστήριζαν όχι μόνο τις δυνατότητες μας αλλά και τις αδυναμίες μας. 
 
Ευχαριστούμε μπαμπά που μας έδωσες το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να πετύχουμε σε όλα όσα στοχεύαμε στη ζωή μας, ακόμα και αν δεν ήμασταν προορισμένοι για αυτά.
 
Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι που αγαπάμε και εκτιμούμε τον μπαμπά μας. Για την Μέρα του Πατέρα, δείξτε του πόσο τον εκτιμάτε, ευχαριστώντας τον για αυτά τα 5 πράγματα.
 
facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές