Πως να περάσετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο με την οικογένεια σας στη φύση!

27 Μαΐου 2017
Καθώς η μέρα μεγαλώνει, αυξάνεται και η επιθυμία μας να εκμεταλλευτούμε το φως του ήλιου και να περάσουμε το σαββατοκύριακα με την οικογένειά μας έξω στη φύση. Εμείς σας ενθαρρύνουμε να το κάνετε με αυτούς τους τρεις τρόπους.
 
Εξερευνήσετε ένα πάρκο της περιοχή σας
 
backyard
 
Όσο καιρό και να έχετε ζήσει σε μια πόλη ή μια γειτονιά, πάντα υπάρχουν πράγματα να εξερευνήσετε. Είτε πρόκειται για ένα πάρκο στη γειτονιά σας ή για άλλα πάρκα στην πόλη, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε την οικογένειά σας και να τα ανακαλύψετε. Αυτά τα πάρκα προσφέρονται για  οικογένειες,  που μπορούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο και ταυτόχρονα να απολαύσουν τη φύση. Αν έχετε μικρά παιδιά, τα πάρκα της γειτονιάς είναι ιδανικά γιατί βρίσκονται σε μια ασφαλή περιοχή, μακριά από αυτοκίνητα.  Αν τα παιδιά σας είναι πιο μεγάλα παιδιά, τα πάρκα της γειτονιάς προσφέρονται για ποδηλασία ή παίζοντας μαζί τους, το αγαπημένο τους άθλημα. 
 
Μια βόλτα στο δάσος
 
woods
 
Μια βόλτα στο δάσος με την οικογένεια σας, είναι χαλαρωτική εμπειρία και...εκπαιδευτική! Είναι επίσης, ένας τρόπος να ηρεμήσετε μετά από μια δύσκολη βδομάδα στη δουλεία και τα παιδιά σας από το σχολείο. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας μια παλιά κουβερτούλα για να ξεκουράζεστε όταν κάνετε διάλειμμα από το περπάτημα σας. Στη βόλτα σας, εξερευνήστε τα διάφορα φυτά, λουλούδια και πλάσματα της φύσης! Μιλήσετε τους για τα διάφορα είδη λουλουδιών που συναντάτε στο δρόμο σας, παρακολουθήστε πουλιά. Μάθετε τους, με λίγα λόγια, να εκτιμούν τη φύση από μικρή ηλικία. Είναι κάτι που θα θυμούνται για όλη τους της ζωή.
 
Περάστε ώρα στην αυλή σας
 
local park
 
Αν δεν μπορείτε να πάτε σε ένα δάσος ή πάρκο αυτό το σαββατοκύριακό, μπορείτε να μείνετε σπίτι και απολαύσετε την φύση στον κήπο σας. Περάστε τη μέρα έξω κάνοντας δραστηριότητες π.χ τέχνη και κατασκευές ή να παίζοντας το αγαπημένο άθλημα του παιδιού σας. Μην ξεχάσετε το φαγητό! Γιατί να μην οργανώσετε ένα πικ νικ ή ένα μπάρμπεκιου; 
 
Περνώντας ένα σαββατοκύριακο έξω στη φύση, είτε στο δάσος ή ακόμα και στην αυλή σας, θα σας προσφέρει την ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεεια σας ενώ ταυτόχρονα θα  αλλάξετε περιβάλλον.
 
facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές