Τα αδέσποτα ζωάκια βρήκαν σπίτι στο 6ο METRO Animal Day!

Τα αδέσποτα ζωάκια βρήκαν σπίτι στο 6ο METRO Animal Day!
Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για 6η συνεχή χρονιά το METRO Animal Day στα METRO Λευκωσίας, Λάρνακας, Παραλιμνίου και Λεμεσού, ταυτόχρονα! Η προσέλευση του κόσμου και οι υιοθεσίες που πραγματοποιήθηκαν, απέδειξαν για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη του κόσμου για τα αδέσποτα ζωάκια της Κύπρου μας.
 
Συγκεκριμένα, φιλοξενήθηκαν ζωάκια από 5 συνολικά καταφύγια της Κύπρου. Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας, CAT P.A.W.S Cyprus, PAWS - Protecting Animals Without Shelter, Aradippou DogShelter, Φωνή Για Τα Ζώα Της Κύπρου.
 
Για κάθε ζωάκι, τα METRO συνεισέφεραν το ποσό των €20 στο πακέτο υιοθεσίας, το οποίο περιλάμβανε εμβόλια, microchip και στείρωση. Ακόμη, η Friskies πρόσφερε για κάθε ζώο τροφές αξίας €30.
 
Όσοι παρευρέθηκαν, εκτός από τις συγκινητικές στιγμές που έζησαν βλέποντας τα αξιαγάπητα μικρά ζωάκια, στήριξαν και τις φιλοζωικές οργανώσεις που ήταν στις εκδηλώσεις και είχαν αναμνηστικά δωράκια προς πώληση. Το έργο των εθελοντών ήταν τεράστιας σημασίας, σε όλες τις τοποθεσίες των εκδηλώσεων, αποδεικνύοντας την ανιδιοτελή τους αγάπη για τα αδέσποτα ζωάκια της Κύπρου μας. Ήταν μια μέρα αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτά και στους νέους ιδιοκτήτες τους, που τους χάρισαν ένα σπιτικό και μια ζεστή αγκαλιά.

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png