Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και φέτος το 8ο METRO Animal Day

24 October 2017
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και φέτος το 8ο METRO Animal Day

Για ακόμα μία χρονιά οι υπεραγορές METRO διοργάνωσαν το METRO Animal Day, την Ημέρα Υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, που στόχο έχει την ενίσχυση των φιλοζωικών οργανώσεων και την ευημερία των αδέσποτων ζώων της Κύπρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις υπεραγορές METRO Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού, όπου συνολικά 6 φιλοζωικές οργανώσεις έφεραν τα αδέσποτα ζωάκια που φροντίζουν στα METRO για να βρουν καινούριες οικογένειες και ένα πραγματικό σπίτι. Ο κόσμος που παρευρέθηκε είχε την ευκαιρία να συναντήσει τα ζωάκια των καταφυγίων από κοντά και να υιοθετήσει το δικό του, καθώς και να αγοράσει αναμνηστικά είδη για την οικονομική ενίσχυση των φιλοζωικών οργανώσεων. Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος, αφού υιοθετήθηκαν συνολικά  44 σκύλοι και 25 γάτες, περισσότερα από κάθε προηγούμενη χρονιά.

Τα METRO συνείσφεραν €20 ευρώ σε κάθε πακέτο υιοθεσίας για τα κτηνιατρικά έξοδα και η PURINA χορήγησε ζωοτροφές αξίας €20 για κάθε ζωάκι που υιοθετήθηκε.

Οι εθελοντές των φιλοζωικών οργανώσεων που συμμετείχαν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την έλευση του κόσμου καθώς και για το γνήσιο ενδιαφέρον που έδειξαν για τα αδέσποτα ζώα.

Το METRO Animal Day έχει γίνει πλέον θεσμός και αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη προσπάθεια ενίσχυσης του έργου των φιλοζωικών οργανώσεων.

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png