Μια φορά κι έναν καιρό, τα METRO στήριξαν το Μουσείο Παραμυθιού

15 September 2020
Μια φορά κι έναν καιρό, τα METRO στήριξαν το Μουσείο Παραμυθιού

Στο άκουσμα της είδησης για τερματισμό της λειτουργίας του Μουσείου Παραμυθιού τον περασμένο Ιούνιο, οι Υπεραγορές METRO ένιωσαν την ανάγκη να συνεισφέρουν στην αποτροπή αυτής της αρνητικής εξέλιξης, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας πολύ όμορφης συνεργασίας.

Μέσα από την άμεση κινητοποίηση ανθρώπων που αγαπούν το Μουσείο Παραμυθιού και αναγνώρισαν την προσφορά του στα παιδιά, γίνονται προσπάθειες για να βρεθούν εφαρμόσιμες λύσεις ώστε να καλύπτονται τα πάγια έξοδά του. Έτσι, θα είναι σε θέση να διεκπεραιώσει όσες πιο πολλές δράσεις είναι δυνατό, αλλά και να πετύχει τους στόχους του οι οποίοι είναι η ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας και η διάσωση και διάδοση των λαϊκών παραμυθιών.

Οι Υπεραγορές METRO συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή και στηρίζουν με τον δικό τους τρόπο το Μουσείο Παραμυθιού, έτσι ώστε να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του. Δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Skills4kidz …growing children’s potential» επιχορηγώντας το για να προσφέρεται δωρεάν. 

Μέσα από βιωματικά εργαστήρια και αγαπημένα παραμύθια τα παιδιά θα ευαισθητοποιηθούν και θα εξασκηθούν σε βασικές δεξιότητες που αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία της ψυχικής ανθεκτικότητας. Έτσι, θα ανακαλύψουν τι είναι η Δύναμη!

Το πρόγραμμα ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-8 ετών και θα πραγματοποιηθεί την περίοδο Οκτώβριος - Νοέμβριος 2020.

Και έζησαν αυτοί καλά και τα παιδιά μας καλύτερα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Μουσείου Παραμυθιού 22376522. 

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png