40 χρόνια METRO… 40 χρόνια κάνουμε φίλους!

23 October 2022
40 χρόνια METRO… 40 χρόνια κάνουμε φίλους!

Φέτος κλείνουμε 40 χρόνια λειτουργίας και θέλουμε να το γιορτάσουμε μαζί σας!

Από τη μέρα που άνοιξε το πρώτο METRO στην Λάρνακα το 1982, μέχρι την λειτουργία των 6 υπερσύγχρονων υπεραγορών το 2022, τα METRO ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν ακριβώς γιατί παραμείναμε πιστοί στη βασική μας αρχή:

Στα METRO, μετρά ο άνθρωπος.

Ο πελάτης, ο προμηθευτής, ο συνεργάτης, ο υπάλληλος. Στα METRO περηφανευόμαστε ότι τα τελευταία 40 χρόνια χτίσαμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αγάπης και καθιερωθήκαμε ως οι υπεραγορές που βάζουν τον ανθρώπινο παράγοντα πάνω από όλα.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την προτίμησή σας. Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να αναπτυχθούμε, να εξελιχθούμε και να προοδεύσουμε.  

Είναι αυτή την προτίμηση και την αγάπη που θέλουμε να επιστρέψουμε σε εσάς, τους πελάτες των METRO. 

Με ευκαιρία των 40 χρόνων λειτουργίας, έχουμε ετοιμάσει μια σειρά από events για να το γιορτάσουμε, αλλά και μια κλήρωση που θα δώσει συνολικά €6000!

 

*Μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσετε 1000 ευρώ*

Από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου μέχρι το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, κάθε €40 ευρώ αγορές είναι μία αυτόματη συμμετοχή σε κλήρωση για να κερδίσετε €1000 για τις επόμενές σας αγορές. 

Κάθε METRO  θα ανακοινώσει τον δικό της νικητή/τρια.

Έξι υπεραγορές, έξι νικητές! Ισχύει για κατόχους METROcard. Ισχύουν όροι και προυποθέσεις. 

Νικητές 

Z ELENI
E SAVVAS
P KLEITOS
S MARIA
T OKSANA
P MARIOS

Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά.

 

*Live cookings με Χρύσω Λέφου και Σταυρή Γεωργίου*

Tο Σάββατο 29 Οκτωβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 13:00, η Χρύσω Λέφου και ο Σταυρής Γεωργίου θα μαγειρεύουν ζωντανά στα METRO Στροβόλου και Λάρνακας αντίστοιχα, επιδεικνύοντας τις μαγειρικές τους δεξιότητες! 

Μη χάσετε την ευκαιρία να τους δείτε από κοντά!

 

*Συντονιστείτε με live link*

Για να δώσουμε στην ημέρα ακόμα πιο εορταστικό χαρακτήρα, από τις 11:00-13:00, ο Sfera FM θα βρίσκεται παρέα με τους Ηλία Χαλντούπη και Μαρίνα Φιλιππίδου στο ΜΕTRO Στροβόλου και την ίδια ώρα στο METRO Λάρνακας θα σας κρατήσει συντροφιά ο Mix FM, με Ιωάννα Λαμπροπούλου και τον Πλάτωνα Μουρατίδη. Live Link στο METRO Παραλίμνι από το Ράδιο Politia,  με τον Ανδρέα Ζαμπά και την Κούλα Κυριάκοu.

 

*Μικρές εκπλήξεις*

Επίσης, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, σε όλες τις υπεραγορές μας θα υπάρχουν κεραστικά, δωράκια και άλλες εκπλήξεις, κάνοντας τα Σαββατιάτικα σας ψώνια μια αξιομνημόνευτη εμπειρία.

Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στα ΜETRO αυτό το εορταστικό τριήμερο και να γιορτάσουμε μαζί τα 40 χρόνια λειτουργίας, να γιορτάσουμε τα 40 χρόνια METRO!

__________________________________________________________________________________________________________

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ
Η διοργανώτρια εταιρεία είναι η METRO Foods Trading Ltd. 
Η ενέργεια διεξάγεται στα πλαίσια των εορτασμών των 40 χρόνων λειτουργίας των υπεραγορών METRO στην Κύπρο.  
 
1. Δικαίωμα Συμμετοχής στην κλήρωση
Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο, έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους και είναι κάτοχοι METROcard.

2.Αποκλεισμός Συμμετοχών
Στην κλήρωση δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν: (α) εργαζόμενοι της εταιρείας METRO Foods Trading Ltd, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω.

3.Διάρκεια της ενέργειας
Ως ημερομηνία έναρξης της ενέργειας «επετειακή κλήρωση» ορίζεται η 27η Οκτωβρίου και ως ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού ορίζεται η 29η Οκτωβρίου 2022.

4.Τρόπος Συμμετοχής στη κλήρωση
Κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να είναι κάτοχος METROcard και να πραγματοποιήσει αγορές €40 και άνω από οποιοδήποτε METRO μεταξύ 27/10 – 29/10. Για κάθε €40 ο συμμετέχοντας παίρνει μια συμμετοχή στην κλήρωση.

5.Δώρα κλήρωσης 
Συνολικά κληρώνονται δωροκουπόνια αξίας έξι χιλιάδων ευρώ (€6.000)  και έξι (6) τυχεροί θα κερδίσουν από χίλια (€1000) σε δωροκουπόνια METRO. Τα δωροκουπόνια δεν ανταλλάσσονται με μετρητά και δεν δίνονται πίσω ρέστα. 

6.Τρόπος Ανάδειξης Τυχερών Κλήρωσης
Οι 6 νικητές θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση που θα διεξαχθεί στο METRO Στροβόλου στις 31/10, με τη χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Θα κληρωθεί ένας (1) τυχερός για κάθε μία από τις έξι (6) υπεραγορές METRO. Σε περίπτωση που ο εκάστοτε νικητής αποδεχθεί το Δώρο, γίνεται απαραίτητη η συγκατάθεσή του για δημοσίευση του ονόματός του και της φωτογραφίας του σε διαφημιστικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την κλήρωση σε ΜΚΔ (Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης). Οι διαφημιστικές δραστηριότητες πιθανόν να συμπεριλαμβάνουν φωτογραφικό ή/και κινηματογραφικό υλικό, πέραν του ονόματος του νικητή. Εάν ο νικητής δεν δώσει τη συγκατάθεσή του, η εταιρεία METRO Foods Trading Ltd, διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραχώρηση του Δώρου στον νικητή.

7.Παραλαβή των Δώρων
Οι 6 νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν από την METRO Foods Trading Ltd εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημέρα της κλήρωσης (31 Οκτωβρίου 2022). Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερολογιακών ημερών, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά κάθε δικαίωμά επί του σχετικού δώρου. H παράδοση του δώρου του διαγωνισμού, θα γίνει μετά από συνεννόηση με τον νικητή, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης.

 8.Αποδοχή των όρων
Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png