#SummerHacks για απόλυτη αναζωογόνηση στο σπίτι!

29 Ιουλίου 2021
Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του μια έντονη ανάγκη για αναζωογόνηση, προτρέποντάς μας να αναζητήσουμε εύκολες και γρήγορες λύσεις έτσι ώστε να δώσουμε στο σπίτι αλλά και στον εαυτό μας, μια καλή δόση φρεσκάδας!
 
Ακολουθείστε λοιπόν 5 εύκολα, γρήγορα και έξυπνα #hacks που θα τονώσουν ευχάριστα κάθε πολύτιμη καλοκαιρινή στιγμή στο χώρο σας.
 
1) Δροσίστε το δωμάτιό σας, χωρίς κλιματιστικό! Απλά κρεμάστε ένα σεντόνι πάνω από ένα ανοιχτό παράθυρο και χρησιμοποιήστε μπουκάλι σπρέι για να το ψεκάσετε με μπόλικο νερό. Όσο στεγνώνει το σεντόνι, αντλεί ψύξη μέσω της εξάτμισης και δροσίζει φυσικά το χώρο σας!
 
2) Φροντίστε τα ρούχα, τα σεντόνια ή τα καλύμματα του καναπέ σας να μυρίζουν πάντα όμορφα! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ½ φλιτζάνι λευκό ξύδι, ½ φλιτζάνι νερό και ¼ του φλιτζανιού υγρό μαλακτικό υφάσματος. Τοποθετήστε το υγρό σε μπουκαλάκι spray, ψεκάστε…και καθαρίσατε!
 
3) Βάλτε ένα βρεγμένο μαντήλι ή μια παλιά καθαρή φανέλα στην κατάψυξη και τοποθετείστε γύρω από το λαιμό, το μέτωπό, τα χέρια ή και τα πόδια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για να δροσιστείτε.  
 
4) Διαλέξτε το αγαπημένο σας μαλακτικό ρούχων και προσθέστε μικρή ποσότητα σε ένα μπουκαλάκι ψεκασμού. Έπειτα, γεμίστε το μπουκαλάκι με ζεστό νερό και ανακινείστε καλά. Ψεκάστε όλους τους εσωτερικούς χώρους και μην ξεχάσετε τις κουρτίνες, για να χαρίσετε στο σπίτι σας ένα αληθινό… άρωμα καλοκαιριού.
 
5) Συχνά, οι πετσέτες μπάνιου και κουζίνας, τείνουν να μυρίζουν έντονα με το πέρασμα του χρόνου! Για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά αυτή δεν έχετε παρά να βυθίσετε τις πετσέτες σε βραστό νερό κατά τη διάρκεια της νύχτας και να προσθέσετε ένα φλιτζάνι ξύδι. Την επόμενη μέρα, πλύνετε τα όπως συνήθως και ta-da..πιο μυρωδάτα από ποτέ!
 
Μην αφήσετε τη ζέστη να σας βαραίνει! Δροσιστείτε με τα πιο πάνω #summerhacks, νιώστε τη φρεσκάδα να σας πλημυρίζει… και απολαύστε το καλοκαιράκι στα καλύτερά του!
facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές