Ομελέτα σάντουιτς

11 Ιουνίου 2021
linkedin
Μερίδες
2 μερίδες
prepTime
Χρόνος προετοιμασίας
10 λεπτά
totalTime
Συνολικός χρόνος
10 λεπτά
Υλικά

2 φέτες ψωμί του τοστ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
4 αβγά, μεσαία
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.γ. θυμάρι
60 γρ. mix τυριών
1 φέτα ζαμπόν
Ρόκα 
Ντοματίνια 

Εκτέλεση
1) Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
2) Βάζουμε τα ψωμιά και αφήνουμε 1-2 λεπτά να πάρουν χρώμα. Τα αφαιρούμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
3) Τοποθετούμε το ίδιο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
4) Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά να σπάσουν.
5) Μεταφέρουμε τα αβγά στο τηγάνι, βάζουμε τα ψωμιά και αφήνουμε να ψηθεί η ομελέτα για 1 λεπτό.
6)  Γυρνάμε από την άλλη πλευρά και προσθέτουμε την κέτσαπ, τη μαγιονέζα, το θυμάρι, τα τυριά και το ζαμπόν.
7) Κλείνουμε τις άκρες από την ομελέτα και κλείνουμε τα δύο ψωμιά για να γίνει σάντουιτς.
8) Ψήνουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά να πάρει χρώμα.
facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png