Μανιτάρια ψητά με σάλτσα γιαουρτιού

14 Μαΐου 2021
linkedin
Μερίδες
2 μερίδες
prepTime
Χρόνος προετοιμασίας
10 λεπτά
totalTime
Συνολικός χρόνος
20 λεπτά
Υλικά
300 gr portobello μανιτάρια
200 gr άγρια μανιτάρια
100 gr λευκά μανιτάρια
100 gr σπαράγγια βρασμένα
10 gr κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κ.σ.  κόλιανδρο ξερό
10 gr ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
100 ml κουμανταρία
2 – 3 κ.σ. ελαιόλαδο
 
Για τη σάλτσα γιαουρτιού
 
150 gr γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. λάδι τρούφας
1 κ.γ. κύμινο σε σκόνη
Ξύσμα από 1 λάιμ
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Ετοιμάζουμε τα κάρβουνα στο μπάρμπεκιου  ώστε να έχουμε δυνατή φωτιά. 
2. Ψήνουμε τα ανάμεικτα μανιτάρια, τα κόβουμε και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ.
3. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κουμανταρία και τα ψιλοκομμένα αρωματικά για να τα αρωματίσουμε. Αλάτι, πιπέρι.
4. Ψήνουμε τα σπαράγγια στο μπάρμπεκιου επίσης σε δυνατή φωτιά  και τα κόβουμε στη μέση. Τα τοποθετούμε στο ίδιο μπολ για να πάρουν την ίδια γεύση με τα μανιτάρια.
 
Για τη σάλτσα γιαουρτιού
 
1. Σ’ ένα μικρό μπολ τοποθετούμε όλα τα υλικά που αναγράφονται και ανακατεύουμε καλά.
facebook.png instagram.png twitter.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές