Δροσερή γεύση από Ασία!

23 Σεπτεμβρίου 2018
Δροσερή γεύση από Ασία!

Υλικά ( 4 μερίδες)

50 γρ. Νουντλς ρυζιού

1 μάνγκο, κομμένο σε κύβους

1 πράσινο πιπέρι, κομμένο σε λωρίδες

1 χούφτα φασόλια

¼ φλ. φρέσκο κόλιαντρο, χοντροκομμένο

2 καρότα, κομμένα σε λεπτές λωρίδες

Για τη σάλτσα

3 κ.σ. σάλτσα σόγιας

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. νερό

2 κ.σ. μέλι

2 κ.σ. mirin

2 κ.σ. ξύδι ρυζιού

1 σκ. σκόρδο, λιωμένη

1 lime, ο χυμός του

Αλάτι

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα νουντλς σε καυτό νερό για 10-15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Προσέχουμε μετά τα 10 λεπτά να μην λιώσουν.

Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και τα κτυπάμε μέχρι να ανακατευθούν καλά. Ρίχνουμε μέσα τα νουντλς και ανακατεύουμε ώστε η σάλτσα να πάει παντού. Προσθέτουμε τα μάνγκο, το πιπέρι, τα καρότα, το κόλιανδρο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε.