Καλύτερα Σχολεία για τα Παιδιά μας
price
θα προσφερθούν σε
18
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
μέσα από το πρόγραμμα στήριξης
METRO Better Schools
METRO Better Schools

Στα METRO γιορτάζουμε φέτος 35 χρόνια λειτουργίας. Με έντονο το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια, επιθυμούμε να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ», προσφέροντας πίσω στις κοινότητες που μας στήριξαν, με οικονομική ενίσχυση σε 3 δημοτικά σχολεία σε κάθε μία από τις 6 περιοχές δραστηριοποίησης των METRO.

Το πρόγραμμα METRO Better Schools κυρίαρχο στόχο έχει να συνδράμει στο έργο των Συνδέσμων Γονέων για βελτίωση και αναβάθμιση του εξοπλισμού των σχολείων για ένα καλύτερο περιβάλλον εκμάθησης για τα παιδιά.

Σας καλούμε να μας βοηθήσετε να επιλέξουμε τα σχολεία αυτά μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Με βάση τα αποτελέσματα της δικής σας ψηφοφορίας, τα σχολεία με τις περισσότερους ψήφους κάθε περιοχής θα λάβουν €3.000, τα 2α στη κατάταξη θα λάβουν €2.000 και τα 3α θα λάβουν €1.000.

Από τις 2-15/11/2017 μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο της ψηφοφορίας και να δώσετε την ψήφο σας στο σχολείο της προτίμησής σας. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν με την λήξη της στην ιστοσελίδα μας στις 16 Νοεμβρίου.

Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία και βοηθήστε μας να προσφέρουμε καλύτερα σχολεία στα παιδιά μας.

35 χρόνια στα METRO μετράτε εσείς.
Πώς Θα Ψηφίσεις
underline
Βήμα 1
Βήμα 1
Συνδέσου με Facebook
Βήμα 2
Βήμα 2
Επίλεξε τοποθεσία
Βήμα 3
Βήμα 3
Διάλεξε 1 σχολείο
Βήμα 4
Βήμα 4
Ψηφίσε και κάνε το share
Ο διαγωνισμός έχει λήξει.