Super Καλοκαιρινή Προσφορά από τα METRO!

23 May 2023
Super Καλοκαιρινή Προσφορά από τα METRO!

Με κάθε €50 αγορές σε μία απόδειξη, παίρνετε κουπόνι για 50% έκπτωση στην είσοδο του WaterWorld Waterpark που ισχύει για 4 άτομα , Κάθε Σάββατο και Κυριακή! 
Τις υπόλοιπες μέρες η έκπτωση είναι -€17 για άτομα μέχρι 13 χρονών και -€11 για παιδιά από 2 μέχρι 12.
Και από την 1η Αυγούστου και μετά ισχύει έκπτωση 50% ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ της εβδομάδας!

Αρχικές τιμές Εισόδου : €45 για άτομα 13 και άνω και €27 για παιδιά 3 εως 12 χρονών.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Το κουπόνι δίνεται με αγορές €50 και άνω σε μια απόδειξη από τις υπεραγορές METRO. Η προ-σφορά ισχύει μόνο για κατόχους METROcard.
WATERWORLD ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
 Αυτή η προσφορά ισχύει για μέχρι 4 άτομα για την καλοκαιρινή περίοδο 2023
Τα εισιτήρια που αγοράζονται κατά τη διάρκεια αυτής της προσφοράς μπορούν επίσης να χρησι-μοποιηθούν για τα Waterworld"WAVE POOL PARTIES".
Το κουπόνι δεν μεταφέρεται, δεν μεταπωλείται, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά και δεν έχει καμία χρηματική αξία.
Για να λάβετε την έκπτωση, παρακαλείστε να παρουσιάσετε αυτό το κουπόνι στα εκδοτήρια ει-σιτηρίων, τα οποία βρίσκονται στην είσοδο του WaterWorld μαζί με την METROκάρτα σας και μία πρόσφατη απόδειξη αγορών από το METRO.
Η προσφορά ισχύει μόνο για μόνιμους κατοίκους Κύπρου, από τους οποίους μπορεί να ζητηθεί το σχετικό αποδεικτικό στο εκδοτήρια εισιτηρίων προκειμένου το κουπόνι να γίνει δεκτό.
Το WaterWorld διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχθεί το κουπόνι αν αυτό δεν χρησιμοποιηθεί σύμ-φωνα με τους πιο πάνω όρους.
Οι τιμές εισόδου γίνεται να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση. Το WaterWorld είναι ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα. Απρίλιο, Μάιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 10:00 - 17:00 | Ιούνη - Αύγουστο 10:00 - 18:00. 

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png