Στηρίζουμε την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και την Κυπριακή Αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο

19 July 2021
Στηρίζουμε την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και την Κυπριακή Αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο

Στα πλαίσια της πολυδιάστατης κοινωνικής μας δράσης, εντάσσουμε και τον αθλητισμό, μπαίνοντας στην χορηγική οικογένεια της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Με την χορηγία αυτή επιλέγουμε να στηρίξουμε σθεναρά το «Ευ Αγωνίζεσθαι» και τις αξίες του ολυμπισμού, αλλά και την προσπάθεια της Κυπριακής Αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο που θα διεξαχθούν αυτό το καλοκαίρι, μετά από αναβολή ενός έτους λόγω της πανδημίας, κατά την περίοδο 23 Ιουλίου με  8 Αυγούστου 2021.

Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο Facebook και Instagram, από τις 14 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Αυγούστου, και να λάβετε μέρος σε εβδομαδιαίους διαγωνισμούς που αφορούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάθε Τετάρτη θα κληρώνονται 3 νικητές που θα λαμβάνουν Δωροκουπόνια αξίας €100 για ψώνια από τα METRO.

Παράλληλα, βρείτε στις υπεραγορές μας επετειακά backdrops με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου μπορείτε να βγάλετε αναμνηστικές φωτογραφίες και να διασκεδάσετε με κάνοντας όμορφες αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το #TeamCyprus για να στηρίξετε και εσείς τους αθλητές μας. 
 
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην Ολυμπιακή Αποστολή της Κύπρου στο Τόκιο!!!

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png