Τα METRO στο Παραλίμνι γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια!

Τα METRO στο Παραλίμνι γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια!
Η πρώτη επέτειος από το άνοιγμα των METRO στο Παραλίμνι γιορτάστηκε το Σάββατο 9 Μαΐου.  Θέλοντας να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους για τη θερμή υποδοχή και στήριξη το χρόνο που πέρασε, τα METRO οργάνωσαν μια μέρα γιορτής με όμορφες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!
 
Πάρα πολύς κόσμος παρευρέθηκε για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της υπεραγοράς που στολίστηκε εορταστικά, απολαμβάνοντας νόστιμες λιχουδιές και υπέροχη μουσική. Οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να το ρίξουν στο παιχνίδι με τα φουσκωτά και να μεταμφιεστούν με face painting. Η ομάδα του METRO έσβησε το κεράκι στην τούρτα και οι ευχές ήταν φυσικά για πολλά ακόμη χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο Παραλίμνι.
 
"Ένας χρόνος μαζί" είναι το σύνθημα, με τα METRO να συμβάλλουν στην ενίσχυση της ευρύτερης περιοχής με ομάδα προσωπικού που απαρτίζεται από την Ελεύθερη Αμμόχωστο και με πλήρη στήριξη των τοπικών παραγωγών και προμηθευτών.
 
Πραγματοποιήθηκε και κλήρωση για τους πελάτες που ψώνισαν το μήνα Μάιο, με μεγάλο δώρο ενα πακέτο διακοπών για 4 άτομα στα ελληνικά νησιά και η νικητρια είναι η κ. Μαρία Αδάμου. Συγχαρητήρια και καλό ταξίδι!
  •   

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png