Κοινωνικά Παντοπωλεία

Κοινωνικά Παντοπωλεία

Στηρίζουμε την κοινωνία!

 

Η δημιουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων υπήρξε ηχηρή απάντηση της ίδιας της κοινωνίας και των επιχειρήσεων απέναντι στους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν περισσότερο από την οικονομική κρίση. Δεκάδες εταιρείες αλλά και τοπικά καταστήματα έσπευσαν να προσφέρουν τα είδη τους αφιλοκερδώς σε μια καλά συντονισμένη προσπάθεια-απάντηση στην άχαρη και άδικη κρίση. Το METRO δεν θα μπορούσε να λείπει από την πράξη αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς κι ευαισθητοποίησης.

 

Οι υπεραγορές METRO κινητοποιήθηκαν κι ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή, προσφέροντας στα κοινωνικά παντοπωλεία αλλά και συνδράμοντας οικονομικά, σε μηνιαία βάση. Το φιλανθρωπικό και κοινοτικό πρόγραμμα των καταστημάτων METRO μας επέτρεψε να δώσουμε οικονομική βοήθεια και σε κύριους δήμους, όπως είναι οι δήμοι Αγλαντζιάς, Λάρνακας, Στροβόλου, Λακατάμιας, με οικονομική συνδρομή σε συμβουλευτικά κέντρα και ειδικά σχολεία, σε προγράμματα και παιδικές λέσχες, σε στέγες ηλικιωμένων και νηπιαγωγεία. Κι όλα αυτά, με διαφάνεια, ευαισθησία, αλλά και με τη συμμετοχή του καταναλωτικού κοινού μας, από το οποίο ζητήσαμε να ψηφίσει για το πώς επιθυμεί να κατανεμηθεί η οικονομική μας βοήθεια.

 

Η κοινωνική παρουσία των υπεραγορών METRO δεν σταματά ούτε παύει εδώ. Είναι δέσμευσή μας η δυναμική παρουσία μας κι ο ενεργός μας ρόλος στην κοινωνία και στήριξη των συνανθρώπων μας.

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png