3 παιχνίδια για παιδιά στην πισίνα!

25 Ιουλίου 2017

Κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών μηνών, τα παιδιά μας περνούν πολλή ώρα στην πισίνα. Γιατί να μην κάνουμε τις στιγμές τους αυτές, αξέχαστες, δείχνοντας τους παιχνίδια που θα μπορούσαν να παίξουν στην πισίνα; Τα πιο κάτω παιχνίδια που προτείνουμε, θα τους κρατήσουν απασχολημένους και θα τους κάνουν να ξεχάσουν και τη ζέστη!
 
Marco Polo

Το Marco Polo είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα προκαλέσει τα παιδιά και τις αισθήσεις τους! Δύο άτομα συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι, ο Marco και ο Polo. Σκοπός του παιχνιδιού, είναι να βρει ο Marco τον Polo χωρίς να χρησιμοποιήσει την όραση, αλλά μόνο την ακοή του. Ο Marco, πρέπει να κλείσει τα μάτια του και να φωνάξει «Polo” και ο Polo, θα πρέπει να απαντήσει “Polo». Επαναλαμβάνουν αυτή τη διαδικασία, μέχρι να συνηθίσει ο Marco να βασίζεται μόνο πάνω στην ακοή του και χρησιμοποιώντας την να βρει τον Polo. Όταν τον βρει, οι ρόλοι αλλάζουν!
 
Jump quiz

Αυτό το κουίζ, δοκιμάζει τόσο τη γνώση όσο και την ικανότητα σας να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Για να παίξετε, χρειάζεστε έναν quiz master, που θα σταθεί στη μέση της πισίνας και παίκτες για το quiz (μπορεί να είναι όσοι θέλετε). Ο quiz master θα κάνει ερωτήσεις στον κάθε παίκτη. Οι παίκτες πρέπει να πηδήσουν στα βαθιά της πισίνας και καθώς πηδούν και βρίσκονται στον αέρα πρέπει να απαντήσουν την ερώτηση του quiz master. Αν αποτύχουν να απαντήσουν στην ερώτηση πριν πέσουν στο νερό, ο quiz master κερδίζει ένα πόντο. Αν απαντήσουν στην ερώτηση πριν πέσουν μέσα, κερδίζουν εκείνοι ένα πόντο. Μια ερώτηση ανά άτομο, μέχρι να απαντήσουν όλοι και εκείνος που συλλέξει πρώτος 10 πόντους, κερδίζει!
 
Κυνήγι Θησαυρού κάτω από το νερό

Το κυνήγι θησαυρού κάτω από το νερό είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό και μπορεί να διαρκέσει ώρες! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε που να είναι αδιάβροχο και να μπορεί να βυθιστεί, για παράδειγμα ένα νόμισμα ή ένας βόλος. Ακολούθως, όλοι όσοι παίζουν πρέπει να σταθούν με την πλάτη τους γυρισμένη στη πισίνα με τα μάτια τους κλειστά. Ένα άτομο πετάει στον βυθό το αντικείμενο και όταν αυτό φτάσει στον πάτο, όλοι οι παίκτες γυρνάνε και πηδούν στην πισίνα, προς αναζήτηση του. Όποιος το βρει πρώτος και το φέρει στην επιφάνεια, κερδίζει!

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png